Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért mondják (különösen ezen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondják (különösen ezen az oldalon), hogy a nők csak a külsőre mennek? Szerintetek melyik nem tagjainak fontosabb a külső?

Figyelt kérdés

26 éves biszexuális férfi vagyok, mindkét nemmel kapcsolatban van tapasztalatom. Úgy gondolom, hogy nagy általánosságban a nők sokkal megengedőbbek a külsőmmel kapcsolatban.

Nagyjából elégedett vagyok magammal, viszont most épp rossz formában vagyok. Elhanyagoltam a testemet (kb. 10 kg fölösleg), és alapvetően saját magamat is. Ösztönösen úgy érzem, hogy még ennek ellenére is simán mernék nőknél kezdeményezni, de meleg férfiaknál már nem, mert a többség szerintem visszautasítana.

Már mindkét nemmel volt párkapcsolatom, és lányok mellett sokkal inkább biztonságban éreztem magam érzelmileg. Amikor fiúkkal jártam, akkor végig úgy éreztem mindannyiuknál, hogy a kapcsolatunk 90 százaléka a külsőn alapszik. (Pedig komoly párkapcsolatok voltak és nem szexkapcsolatok.) Sokkal jobban éreztem a levegőben a felszínességet, mint amikor lánnyal jártam.

Tudom, hogy minden egyénfüggő és nem nemfüggő, de azért általános sémák mégiscsak vannak. Én elég erőteljesen azt tapasztalom, hogy a nőknek tizedannyira nem kell megfelelni külső terén, mint a férfiaknak. Ezért nem értem, hogy miért a nők vannak legtöbbször válogatósnak kikiáltva.

Szívesen meghallgatom bárki véleményét, aki beszélgetni szeretne erről.

2021. márc. 25. 00:21
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
66%

20: normális férfi 1 volt, aki próbálkozott, ő lett az akkori párom (most nincs). Ő is túlsúlyos volt. Nem a négy fal között élek, régen nagyon önbizalomhiányos voltam, de az elmúlt jó 10 évben ezzel sem volt gond (nem a földet néztem, nem "utálom az életet" pofával mentem).

Normálisnak az alábbiakat értem:

- nem nagyapám korú

- nem láthatóan részeg / drogos

- nem láthatóan csöves vagy nagyon igénytelen (koszos, piszkos, büdös stb.)

- nem nagyon gáz módon ismerkedik (követett volna a lakásba, ahol lakom úgy, hogy ő nem lakott ott, ha nem állítom le; azzal kezdett, hogy letapizta a fenekem; nem akkor jön oda puncsolni, amikor konkrétan a postán állok a pultnál és beszélek az ügyintézővel... olyan is volt, aki Rossmann előtt megkérdezte, hogy melyik testrészemet kívánom ápolni)

- nem azzal kezd, hogy jó a csöcsöm / seggem / verné a f..át a számba (szó szerint idéztem)

- nem autóból cuppog, és aztán nem dobál meg félig töltött aludobozos piával, ha nem fordulok oda

- nem gyanús külföldi, akivel nem beszélünk egy nyelvet, de nem akar békén hagyni

- nem láthatóan csak szexet akar (abból is csak 1 olyan volt, aki nem az előző kategóriákba tartozott)

Ja és volt olyan is, hogy én kezdeményeztem, és megaláztak. Innentől kezdve...

2021. márc. 25. 03:26
 22/44 anonim ***** válasza:
65%
#21: Innentől kezdve megint ott tartunk, hogy ez egy szokásos gyk-s panaszkodás, ami a másik nemnél ritkának állítja be a normálist. Unalmas, tényleg. Mindkét nem folyamatosan tolja ezt az oldalon és senki sem gondolkozik el magán vagy azon, hogy esetleg mennyire szelektíven nézi a környezetét.
2021. márc. 25. 03:29
 23/44 anonim ***** válasza:
66%

És azt hozzátenném, hogy voltak olyan egyéb esetek, amikor nem ismerkedéses sztori volt, de elég egyértelmű volt, hogy pasik azért nem vesznek semmibe sem, mert nem vagyok médiaideál alkat.

Pl. fesztiválszervezés... én rohangáltam mindenért, intéztem minden meghívott vendég csipcsup ügyeit. Mellettem volt pár médiaideál alkatúbb, szebb csaj, akik elvileg gyakornokként dolgoztak, gyakorlatilag meg annyit csináltak, hogy csinin kiöltözve bazsalyogtak a helyszínen a vendégekre, annyit foglalkoztak velük, hogy beengedték őket. Utána pár férfi meghívott vendég elhívta őket bulizni azzal a szöveggel, hogy "szeretnénk meghálálni, hogy ilyen nagyon sokat segítettetek a fesztivál alatt"... úgy, hogy ott voltam mellettük. Nem casanova macsók, átlag férfiak.

2021. márc. 25. 03:31
 24/44 anonim ***** válasza:
88%
22: én nem ezt mondtam. Attól, hogy vkinek én nem jövök be szexuálisan, azt nem tartom nemnormálisnak. Főleg, hogy te kérdezted meg, hogy hány jelentkező, volt, abban reménykedve, hogy "jaj, majd rá tudom mondani, hogy csak válogat". De azt sem tartom bölcsekköve jellegű igazságnak, hogy a férfiak jóval elnézőbbek a külsőt illetően... ami nem feltétlenül igaz.
2021. márc. 25. 03:33
 25/44 anonim ***** válasza:
100%

Azt sehol sem írtam, hogy egy kevésbé ideális külsejű embert pont ugyanúgy imádnak, mint egy ideális külsejűt. Szóval, ez a történet megint tök másról szól és inkább arról mond el valamit, hogy téged valami nyomaszt ebben a dologban.

Tényleg unalmas, hogy itt mindenki előadja, hogy neki milyen nehéz és szenvedés minden 1-1 tulajdonsága miatt. Kérlek, meséld el, hogy akkor az én telt barátnőmnél miért volt annyi NORMÁLIS jelentkező. Sőt, túlsúlyos csaj ismerőseimnél szintén volt egy csomó normális jelentkező. Mondd el kérlek, hogy náluk miért voltak annyian és nálad miért nem. Ha nem találsz más okot, csak az elhízottságod, akkor az nem igazán állja meg a helyét, mert ez náluk is jelen van.

Én sem mondom, hogy minden férfi elnézőbb, de sokkal elfogadóbb egy átlagos férfi, mint egy átlagos nő. Leírtam az első hozzászólásomnál az érveim.

2021. márc. 25. 03:39
 26/44 anonim ***** válasza:
51%

Ha igazi "jo pasi", akkor 3 gyereket is elneznek nekik a nok.

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..

36F incel

2021. márc. 25. 05:02
 27/44 anonim ***** válasza:
68%

A kérdésre válaszolva első körben saját tapasztalatot tudok felhozni. Csomó kolléga és ismerős, legyen az férfi vagy nő, azt mondja, tök jó fej vagyok. Volt, aki úgy fogalmazott, hogy tök könnyű velem beszélgetni, értve ez alatt, hogy nem sértődök meg szinte semmin, könnyen veszem a legtöbb dolgot, meghallgatok másokat. Szokták mondani, hogy érdekes a hobbim, több téren jól informált és tanult vagyok, meg a többi, meg a többi. Viszont ronda vagyok és van rajtam úgy 20 kiló plusz. A szó legeslegszorosabb értelmében mondom: még soha, senki nem volt hajlandó rám férfiként tekinteni a fentiek ellenére sem amiatt, mert nem felelek meg neki testileg. És ennyi, innentől kezdve nincsen "de" meg "esetleg" meg "ha", addig tartott a pályafutásom nála, amíg meglátott.

Kiindulhatunk abból is, hogy sokszor még sportos férfi mellett is durván elhízott, vagy szimplán csak totál igénytelen nők vannak. Ugyanígy érdemes megnézni ezen az oldalon is a női válaszokat; szinte mindegyiküknél az első kitétel a külső. Hogy azon belül valaki a magasságra, a sportosságra, az arcra megy rá, vagy éppen másra, az már változó, de én tényleg nem láttam még olyan női választ, amiben a belső (!!!) tulajdonságok firtatása után leírja emberünk, hogy "hát külsőre igazából csak annyi, hogy ne hajléktalanként öltözködjön és azért ha egy mód van rá, ne 150 kiló legyen". Soha. Ugyanerre a kérdésre a férfi válaszolók többnyire valami olyasmit válaszolnak, hogy "ne legyen durván elhízva és ne legyen testi fogyatékossága/elváltozása". Utóbbi meg ugye alapból elég ritka jelenség. Teljesen egyértelműen azt mondom, hogy a nők sokkal szigorúbban szűrnek külső alapján.

Ja, hogy az a kérdés, hogy CSAK az számít-e a nőknek? Nyilván nem, de mint ahogy például bizonyos egyetemi vizsgáknál lenni szokott, ahhoz, hogy egyáltalán a vizsgán részt vegyen valaki, beugrót kell írnia előbb. Na, itt a külső jelenti azt a beugrót, amivel egyáltalán eldönti a csaj, hogy szóba áll-e veled és még az ismerkedésre esélyt ad-e, és ezt semmiféle módon nem lehet még csak kompenzálni sem.

Nos, ha valakinek nem lett volna eddig tiszta, akkor megsúgom: ÍGY jön létre az a menthetetlen incelréteg, aminek én is része vagyok.

2021. márc. 25. 07:29
 28/44 anonim ***** válasza:
67%

Max azok a nők elnézőbbek a külsővel, akik a kutyának sem kellenek.

A normálisan kinéző lányok (akik nem csúnyák és nem túlsúlyosak) úgy válogatnak, mint a huzat.

Ha bizonyos szintet nem ütsz meg külsőleg, megközelíteni sem tudod őket, totál esélytelen vagy.

2021. márc. 25. 08:16
 29/44 anonim ***** válasza:
55%

Az elterjedt tevhittel ellentétben a nőknek SOKKAL fontosabb a külső.

Tobb kutatas is felmerte mar a nemi preferenciakat es azt talaltak hogy a ferfiak a nok kb 70%-at atlagosnak, 15%-at az alattinak, 15% afelettinek talaltak. Standard normaleloszlas.

A nők viszont a ferfiak 80%-at ATLAG ALATTINAK minositettek.

2021. márc. 25. 08:41
 30/44 anonim ***** válasza:
92%

"Miért mondják (különösen ezen az oldalon)"

Ez az oldal tele van frusztrált Incel pasikkal. Akik ide járnak fel dühöngeni.

De néha látok elvált gyerekes nőket vagy gyereket akaró pasi nélküli frusztrált nőket is.

Mind a 3 csoport tagjai nem igazán értik hogy mért vannak abban a helyzetben amiben és az ö szempontjukból mindenki agyagváza mert velük nem áll le kb senki sem.

Tényleg nevetséges néhol hogy felnőtt 30+-os embereknek magyarázni kell, hogy ha a szüleiddel laksz 35 +-ba az mér nem nyerő, meg hogy 3 gyerekes elvált 40-es nőért aki betanított munkás max mért nem ütik le egymást a férfiak.

2021. márc. 25. 10:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!