Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mi az ami külsőleg nagyon meg tud fogni titeket egy lányban, amit különösen szerettek? Mi az alap, aminek meg kell felelnie?
hát egyrész a kisugárzás, ez sztem alap, az tud a legjobban megfogni mindenkit.
a másik nekem a szép haj, meg szemöldök, meg azok a kis aranyos orrok tudnak megfogni, szép bőr, érdekes,de nem ellenszenves mimika. na meg persze a csillogó boldog szem:) az is elég erős ütőkártya.
a lényeg hogy ha külsőségek, nálam a test sokadlagos, azzal kapcsolatban annyi elvárásom legyen, h arányos legyen, meg persze bizonyos határok között legyen a súly/magaasság, egy 180cm-es 100 kilós hölggyel nem tudnék mit kezdeni:D, de egy 150/40-essel se nagyon
utolsó vagyok, pont tegnap láttam egy érdekes párt, tom nem idetartozik de kikívánkozik belőlem:)
A lány olyan 19-20 nézett ki kb 180 cm, 70-75 kiló, a srác olyan 13nak ha kinézett (persze vszínű h több volt) 165-170 cm, 55 kiló.
érdekes jelenség volt,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!