Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ejtettetek már pofára aranyásót, aki a javaitokra hajtott, aztán finoman közöltétek, hogy neki semmiből nem lesz része?
@7:
Az megvan, hogy akkor rengeteg a férfi arsnyaso is?
#12: Mármint? Pont most fejtettem ki, hogy a nő esetében a saját választás arról szól, hogy a sármos Pumped Gabot választja az 50 másik jelölt közül, mert ő jön be neki és nem azt nézi, hogy ő úgy néz ki, mint Melissa McCarthy vagy Tilda Swinton, hanem azt nézi magában, hogy sikeres, diplomás, stb. és úgy gondolja, hogy "jár neki" a sármos, jóképű, izmos, akármilyen pasi.
Férfiak esetében meg legtöbbször a választás annyiból áll, hogy az EGYETLEN nő, aki minimális érdeklődést mutat feléd, vagy a magány továbbra is.
Ez azért nem ugyanaz már önmagában sem.
És akkor csavarjunk még annyit a dolgon, hogy a férfiak esetében a világ szeme rajtad van, ha a nő még a világ legnagyobb naiv, hiszékeny butuskája is, a rokonok, barátok, akár a szomszéd, de még egy pincér vagy pénztáros is, valaki lesz olyan jófej, hogy nem csak nonverbálisan, szemforgatással utal rá, hanem szóba is hozza, hogy "Drágám, ez a férfi élősködik rajtad, nem szeret téged, menekülj!"
És a legszebb, hogy ezt 1-2 apró jelből levonja... Mert neki vagy valakijének a múltjában volt már ilyen tapasztalata, esetleg nincs élete és olvasta valamelyik női magazinban, hogy "8 jel, hogy a férfi élősködik!" és most Miss Marple-nek képzeli magát. Úgyhogy sokszor megszívod már azért is, mert van pofád egy több ÉVES kapcsolatban szakmaváltás és tanfolyam mellett 6 hónapot lébecolni és nem elmenni árufeltöltőnek, mert bőven van annyi tartalékod, amiből elvagy, a mindenlébenkanál szomszéd meg már áskálódik ellened a hátad mögött, hogy "Nem látom az uradat dolgozni." meg "A te lakásodban lakik és nem dolgozik, az én uram, Isten nyugosztalja még saját lakást vett és a felét rám iratta és a fizetését is én osztottam be. A mai férfiak között ilyet már nehéz találni, de itt van a földszinten a Laci, rendes, dolgos ember és 6 hónapja hagyta el a párja. Á, itt is jön, Szervusz Lacikám, képzeld el, ennek a kedves fiatal lánynak hónapok óta nem dolgozik a párja és ő tartja el.
Erre meg még ha mondod, hogy "amúgy nem tartom el, van saját pénze" "Ne mentegetőzz, drágám. Tudom, hogy van ez. Véded, mert szerelmes vagy. Bántani is szokott? Nekem elmondhatod."
Nem azt mondom, hogy rendszeresen botlasz ilyenekbe, de egy hosszabb kapcsolat során elkerülhetetlen. Egyre több ember szeret beleugatni a mások életébe. A nők meg különösen szeretik kavarni a sz..rt meg kotnyeleskedni.
És akkor ha a Laci akkor nem is jön be, de 2 év múlva jön egy első látásra szerelem és ő mindenben tökéletesnek tűnik, benned meg már felgyülemlett, hogy megszól a környezeted és úgy gondolja mindenki, hogy te vagy a szegény áldozat, a férfi meg élősködik rajtad.
Olyan is volt, mikor már komoly összeesküvés-elméleteket gyártottak a szakácsok meg a pincérek, hogy mit tudhat az a csávó, mert mindig egy jól öltözött szőke csajjal jön be és mindig a lány fizet.
Aztán kiderült, hogy a lány valami irodai asszisztens és a céges hitelkártyájára kap visszatérítést, a férfi meg KATA-s burkoló és azért tűnt "szinten alulinak". A látszat sokszor csal...
Úgyhogy egy férfi már akkor megkaphatja az aranyásó státuszt, ha ilyen apró jeleket megfigyel a környezeted.
Egy nőnek meg még a lovat is adják alá, hogy "Drágám, ezzel a férfival nincs jövőd, ez egy csóró."
meg a férfi is kapja az ívet a nőktől is, hogy "Mit gondoltál? A lányokra költeni kell. Kényeztetni kell őket. Nem csak úgy, ahogy te gondolod."
de még a többi férfitől is, hogy "Nem tudlak sajnálni, én hetente viszem az asszonyt wellnessezni."
#14: Milyen érdekes egyébként, hogy Magyarországon meg Kelet-Európában milyen felemásan alakult ki ez a bizonyos emancipáció. Egy svéd nőnél elképzelhetetlen, hogy ne fizesse mindenben a sajátját, a magyar nő meg olyankor klasszikus hölgynek tartja magát és azt tartja, hogy az úriembernek illik meghívni meg fizetni legalább az első randin.
Érdekes, ugyanezek a nők, mikor arról van szó, hogy egyoldalúan kijelentik, hogy most megsértődtem rád valamiért és szakítok, félekefélek valakivel, aztán napok múlva kibékülünk még a saját hazugságát is elhiszi, hogy ő sosem csalt meg senkit, hiszen az alatt a néhány nap alatt nem voltatok kapcsolatban.
A valóban klasszikus hölgyekkel semmi problémám nincs, hogy meg kell hívni, de akkor MINDENBEN legyen klasszikus hölgy. Ne úgy, mint a tipikus cigány mentalitás, hogy akkor vagyunk kisebbség, amikor segély kell, meg a hátrányos helyzetünket bizonygatni, amiért valami előnyben részesülünk, amúgy meg magyarnak valljuk magunkat.
Én azt szeretem, ha a férfi kényeztet, hercegnőként kezel, a tenyerén hordoz, és minden jóval elhalmoz. - wellnesezni visz, meglep, elvisz ide oda - ahogy te fogalmaztál.
Nem baj, ha te ezt nem így gondolod, és nem akarod megadni, csak ne szidd azokat férfiakat akik ezt megadják a párjuknak. - Nem ők tehetnek róla, hogy nincs Nőd....add meg ezeket Te is, es lesz Nőd. Nem tudom miért válasszak egy csóró, lúzer pasit, ha valaszthatok olyat is, aki megadja a febti dolgokat.
#16: Már rég öngyilkos lettem volna, ha csak ilyen módon lehetne nőm. Akkor már a prostituált tényleg olcsóbb.
Egyébként te mit adsz a párodnak azért cserébe, hogy ő ennyire hercegnőként bánik veled?
Milyen gyakran éltek nemi életet? Házimunkával hogy állsz? Gyereket szülnél neki? Megcsaltad őt valaha, vagy gondoltál rá?
te mit adsz a párodnak azért cserébe, hogy ő ennyire hercegnőként bánik veled?
- Ezt tőle kell megkérdezni. (9 év)
De a kérdéseidre a válaszaim:
Milyen gyakran éltek nemi életet?
-Attol fugg mennyi munkám van, (házi, illetve munkahelyi (könyvelő vagyok), ráér e a babysitter.
Valamint, most egyáltalán nem, mivel nemsokra jon a masodik gyerek.
Házimunkával hogy állsz?
- 100% át én csinálom , mert én csak 6 oraban domgozom, és itthonról. A férjem viszont 12-14 órákat ül a gép elott. Nyilván nem várom el tőle, hogy bármit megcsináljon. Ha több a melóm, mint 6 óra, néha kérünk bejárónői segitseget.
Gyereket szülnél neki?
- Igen.
Megcsaltad őt valaha, vagy gondoltál rá?
-Nem és nem. Miert tennem? Akkor nem mentem volna hozzá!
#18: Látod, lehet értelmesen is kommunikálni egymással a Gyakorin megszokott sárdobálások helyett attól függetlenül, hogy mennyire különbözőek vagyunk.
Nekem személy szerint teljesen más elvárásaim vannak a nőkkel szemben, ami leginkább két szóval jellemezhető: gyakori szex.
Az emiatti látszólag végtelen tolerancia viszont gyakran vezet félreértésekhez. Nem papucs vagyok, csak rengeteg minden felett átsiklok, erre pedig sok nő akkor jön rá, amikor a tyúkszememre lép és rájön, hogy mindenféle manipulációs kísérlet és női praktika hasztalan ellenem, amikor pedig szintet lép és zsarolni próbál, közlöm vele, hogy ha nem tetszik a rendszer, akkor ott az ajtó.
Örülök, ha nektek ez a kapcsolat megfelel és a párod is ugyanígy gondolja, nem csak elvan melletted kényszerből, te meg ebből semmit sem veszel észre, mert már anyuci úgy nevelte őt, hogy a nőt kényeztetni kell és ez neki a természetes viselkedés, sosem kérdőjelezte meg, hogy lehetne másképp is.
Nem nézek le senkit, nem ítélkezem, de ugyanúgy életidegen számomra egy ilyen kapcsolat, mint amennyire a te számodra lehet az, hogy én nem akarok gyereket, nem várok el házimunkát és semmit a nőtől, viszont ha huzamosabb ideig nincs szex, akkor megkérdőjelezem a kapcsolatot és ha ennek olyan oka van, ami a jövőben nem orvosolható (tehát nem összeegyeztethetetlenségi probléma, hanem neki nem fontos a szex annyira), akkor még idejében pontot teszek a végére, ami neki is jó (még ha fáj is), mert tud keresni magához illő embert, nem rabolom az idejét feleslegesen.
"A valóban klasszikus hölgyekkel semmi problémám nincs, hogy meg kell hívni, de akkor MINDENBEN legyen klasszikus hölgy."
Na nekem nőként ez a bajom. Nem akarok én hisztizni, hogy kinyitják nekem az ajtót, de ha elfogadom, akkor MINDENT le kell nyelnem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!