Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Itteni férfiak. Ti hívtatok már el randira csinos pénztáros hölgyet (tesco, lidl, stb)? Az illető hölgy 31 éves, megkérdeztem egy ismerőstől.
"Nem tudom, én csak azért gondoltam mert talán ezeknek az úgymond átlag fizetésű nőknek talán még nem a félmilliós mérnök pasi kell, hanem elég a diplomás átlagJózsi is."
Az megvan, hogy az hogy valaki aranyásó nem a foglalkozásától függ?
Ennyi erővel mivel ő nem keres sokat, lehet gazdag pasit keres, hogy magasabb színvonalon élhessen. Ez egyénfüggő.
Ennyi erővel mivel ő nem keres sokat, lehet gazdag pasit keres, hogy magasabb színvonalon élhessen.
Van ilyen is, de az aranyásók nem sokáig maradnak meg a tehetős pasik mellett, mert egy idő után öregszenek és a pasi lecseréli őket. Így leginkább a hasonló a hasonló elvével valósul meg.
Tök hülyeség abból kiindulni, hogy "biztos minden nő golddigger, nekem meg nincs félmilás fizetésem szóval inkább nem csinálok semmit". Ilyen passzív-agresszív óvodás/incel/nőgyűlölő mentalitással az ember ne csodálkozzon, ha nem megy a társkeresés.
Legyél udvarias és ne nyomulj túlzottan, mert az ijesztő, plusz kiéhezettségre utal, ami kicsit taszító is.
Szerintem nem lehetetlen, de az a jó, ha nem direkt ismerkedési céllal rohanod le, hanem humorosan, frappánsan beszélgetsz vele, esetleg megkérdezheted, (de csak ha látod hogy szimpi vagy) mely napokon dolgozik, mert benézel még, lehet :D
Egy alkalommal semmilyen csajt nem tudsz felszedni, főleg aki épp dolgozik és 3 perce van ràd maximum. Én voltam pénztáros, pultos, hostess, mindenféle és alapból zavartak a flörtölő vásárlók, főleg ha szánalmas szövegekkel próbálkoztak, meg kérték, írjam le a számom, esetleg láthatóan nem illettünk volna össze, mert én voltam 20 éves egyetemista, ő meg 50 éves lecsúszott alkesz, vagy épp ezren voltak, kiköptem a belem de ő meg ott nyomta a dumáját, stb. De volt olyan, akivel elmentem volna randizni is, csak aztán nem láttam többet :D. Épp üresjáratom volt és jót beszélgettünk, nevetgéltünk. Sőt, több ilyen is volt, azért előfordultak szimpi emberek, de a többség idegörlő volt. Érzelmi iq kérdése, vagyis jó időzítés, jó témák, és levenni a lány rezgéseiből, hogy érdekled e vagy sem, mert ha nem akkor az onnantól nyomulás
Egy 31 éves csinos nő valószínűleg férjnél van,
Na jo de 35 vagyok, annyira nem akarok mar 27 alatti noknel probalkozni, akik jo esellyel mèg nincsenek ferjnel.
Elég kínos tud lenni ha nem lesz a válasz... Egy darabig utána jobb nem oda járni.
Szóval csak puhatalózz előbb
Elég kínos tud lenni ha nem lesz a válasz... Egy darabig utána jobb nem oda járni.
Vásárolni fogok utána is járni oda, nincs a nemben semmi rossz. Heti 1-2 nemet szoktam kapni nyarant. Aztán ugyanúgy köszönünk egymásnak, csak tiszteletben tartom a döntését és nem próbálkozok, ennyi. A vásárlás és a randi két különböző dolog. Ahogyan munkahelyen is kaptam már nemet, de utána is megmaradt köztünk a baráti viszony, és napi szinten jót beszélünk, nevetünk. Nincs ebben semmi. 20 évesen az ember túlmiszitifikálja a nemet, 30 felett csak mosolyog rajta.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!