Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Adnátok esélyt olyan fiúnak akinek nem volt barátnője?
Nem. Öreg vagyok én már ehhez a szűzműsorhoz, a felnőttek életét akarom élni a kapcsolataimban. Meg az ilyeneknél kattan be valami fél - 1 éves kapcsolatban, hogy élni akarnak, szóval részemről kösznem.
24N
Semmi esetre sem.
Akkor sem ha az én korosztályom lenne.
28/N
Sajnos ezek a válaszol tükrözik a nagy általánosságot, persze kivételek mindig vannak.
De minden nő egy erős határozott komoly gondolkodású felnőtt társat keres. Te már fiatal felnőtt vagy , lenni kellene már egy minimális tapasztalatodnad. Mind érzelmi mind szex terén. Ha egyik sincs akkor nem sok esélyed van. A csajok ebbe a korba már átléptek a komoly kapcsolat korszakba, aki meg csak szexet keres az se egy tapasztalatlannal kezd. Persze mindenre van esély , hisz az emberek lottoznak is 1;44 millióhoz eséllyel is...
Egy megoldás van , titkold el a multad és próbáld eljátszani hogy volt kapcsolatod és főleg hogy szexeltél...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!