Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért zavarja a nőket ennyire, hogy a férfiak többségének nem kellenek kövér nők? Akit zavar az miért nem fogy le?
Már csak két okból is. Az egyik, hogy eleve férfitöbblet van, a másik pedig az, hogy állítólag (bár lehet, hogy csak kamu feminista statisztikák alapján) több a túlsúlyos férfi, mint a túlsúlyos nő.
Akkor a túlsúlyos és igényes, válogatós nők miért nem fogynak le és akkor kapnának szintjük fölött lévő férfiakat is?
És kérek mindenkit, hogy maradjunk az alaptémánál, nem kell a sárdobálás, hogy "bezzeg a kövér férfiak is vékony nőt akarnak", akit ez zavar, az írja be egy olyan kérdés alá, ahol azt kérdezik, hogy kövér férfiak miért akarnak vékony nőt.
#15: "Független, emancipált nőként nem lehet független férfi a társam, csak olyan, akit pénzelni kell?"
Már miért ne lehetne? Csak vagy külsőben és személyiségben kell lejjebb adnod az igényt, vagy az illető laza szexen kívül nem akar majd sokkal többet tőled.
#20: Aranyásó nem attól lesz valaki, ha megnézi a férfi pénztárcáját, hanem annak az OKÁTÓL, AMIÉRT megnézi a férfi pénztárcáját.
Ha azért nézi meg, mert ő is hasonló anyagi szinten lévő párt akar magának KÜLÖN KASSZÁVAL és nem akarja ő eltartani a férfit, ha ő megengedheti magának, hogy egzotikus nyaralásokon vegyen részt évente kétszer (amit SAJÁT ERŐBŐL ért el, nem apuci vagy a sugar daddy tette alá), akkor nem aranyásó, még akkor sem, ha harminc minimálbéres segédmunkás olvassa rá különböző átkok kíséretében.
Ha viszont azzal a céllal, hogy a férfi majd eltartja őt, akkor az dönti el, hogy aranyásó-e, hogy engedi-e magát birtokolni. Ha nem, akkor aranyásó. Ha igen, akkor hagyományos feleség, de akkor behódol az urának a biztosított jólétért cserébe. Az már egy teljesen más jellegű tranzakció. Nem kell semmilyen szexizmust meg patriarchátust belelátni. Mindig az diktál, aki a pénzt adja, a másik fél meg vagy elfogadja a feltételeket, vagy nem részesül a felkínált erőforrásokból.
Ha nagyon kényszert akarunk meg elnyomást, akkor a szülő-gyerek kapcsolatoknál kéne elsősorban nézelődni, ahol 18 éves koráig a gyereknek kuss a neve és igazából választhat a kiváló színvonalú állami nevelőintézet és a zsarnok szülők között (amit kapott, nem választott, ellentétben a 18 éves elmúlt, jogilag nagykorú nővel, akinek tudnia kellett, hogy mit vállal, milyen feltételeket fogad el, mikor egy pénzes férfi mellé szegődik, aki eltartja őt.
#18, #21: Újra figyelembe ajánlom a kérdés második mondatának elejének értelmezését. "Akit zavar".
Bernie Ecclestone alacsony, öreg és csúnya és mégis magas, modellalkatú női voltak. Oké, híres és gazdag, de előfordul ízlésficamos nő is, vagy szerencse, amikor a csúnya, kövér srácnak jön össze instamodell csaj és a csaj szerelmes lesz a kis mackóba.
De ettől még amikor itt nyavalyognak az incelek, minden kérdés alá többen beírják, hogy biztos dagadt, fogyjon le, gyúrja ki magát, stb.
Amikor viszont a túlsúlyos nők nyavalyognak, akkor tök természetes és a férfi a szemét meg a felszínes, ha nem kell neki kövér nő.
Pedig a kövérség és a kigyúrt test nagyon nem említhető egy lapon. Az előbbihez elég nem enni sokat (Afrikában nincs túl sok kövér), utóbbi komoly étrendet és erőfeszítéseket kíván.
Ooo, lehet ismerjük egymást!?
Milyen szerencse, hogy kinek ez teszik, kinek az.
Egyébként, én nem akarok mindenkinek tetszeni. Bőven elég, ha a férjemnek szép vagyok, és az ő igényeinek megfelelek.
" Csak vagy külsőben és személyiségben kell lejjebb adnod az igényt, vagy az illető laza szexen kívül nem akar majd sokkal többet tőled."
Nem nekem reagáltad ezt, én egy másik válaszoló vagyok, de ezen jót röhögtem. Csak szeretnéd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!