Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érzem úgy hogy nincsen esélyem a nőknél? Nem is merek kezdeményezni. Persze nem is tudom mit hogyan kell. Mit tegyek ha így érzek, de zavar?
Ha nem kezdeményezel, akkor tényleg semmi esélyed nincs.
Szerintem érdemes lenne elmenned egy pszichológushoz, meg esetleg keresned vmi olyan szakkört, vagy tartalmakat a Youtube-on, ahol segítenek ellazulni, megtanulni ismerkedni (NEM PUA-s f...ágokra gondoltam)... vagy még amit tudnék tanácsolni, hogyha srácokkal könnyebben ismerkedsz, barátkozol, akkor azt át lehet ültetni a lányokkal, nőkkel való ismerkedésbe (persze nyilván kis változtatásokkal).
Tegyél úgy hogy csak egy random ember, akitől megkérdezed merre kell menni, hány óra, hol van egy jó kávezó ilyesmi.
Beszélj több száz nővel, jobbak az esélyeid, légy laza!
Lényeg, hogy 50 próbálkozás után se ad fel.
"Miért érzem úgy hogy nincsen esélyem a nőknél?"
Mert nincs tapasztalatod és hagyod, hogy az önbizalomhiányod, félelmeid (ami csak a fejedben létezik) meggátoljon.
"Nem is merek kezdeményezni. Persze nem is tudom mit hogyan kell."
Beszélgess olyannal, aki tud, ha egyedül nem megy, kérj segítséget! Első körben megpróbálhatsz lány barátokat szerezni, ne párkapcsolat legyen a cél. Amint észreveszed, hogy a nők is ugyanolyan emberek mint a férfiak, könnyebb lesz a kezdeményezés. Édesanyád, lány unokatestvéreid is nők. Velük tudsz kommunikálni?
"Mit tegyek ha így érzek, de zavar?"
Tegyél ellene, haladj szép kis lépésekben. Járj társaságba, ismerj meg új embereket (nem feltétlenül csak nőket), fejleszd a kommunikációd, szociális készségeid!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!