Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, zavar ha többször kezdeményezi a nő a szexet mint Ti? (együttélés során)
Igen, engem zavar, mert nekem is van olyan nap, amikor semmi kedvem nincs hozzá, 8 óra munka után úgy hogy enni se volt időm kb még energiám sincs.
Viszont nem akarok csalódást se okozni, meg is tudom csinálni, mert olyan fáradt még nem voltam :D, de nem az igazi.
Érdekes, az én exem sérelmezte, hogy alig kezdeményezek, mert elvileg az jól esik meg izgató. Amikor meg akartam, fáradt volt.
Férfiaknak nem jó semmi. A végeredmény ugyanaz, akkor KELL dugni, amikor nekik kedvük van. A kommentek is remekül mutatják.
Bezzeg ők meg tudnak sértődni elutasítás esetén.
7.
Én pont ezért bíznám a döntést a másikra. Volt régen egy nagyon jó tanmese (most rákerestem) - ez az: [link]
Az Arthur királyos körítést nem kell figyelni, ha nem bírja valaki az ilyesmit. Illetve a "tanulság" rész is elég tirpákocska, de maga a történet nem rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!