Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért zavarja a nőket ennyire,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért zavarja a nőket ennyire, hogy a férfiak többségének nem kellenek kövér nők? Akit zavar az miért nem fogy le?

Figyelt kérdés

Már csak két okból is. Az egyik, hogy eleve férfitöbblet van, a másik pedig az, hogy állítólag (bár lehet, hogy csak kamu feminista statisztikák alapján) több a túlsúlyos férfi, mint a túlsúlyos nő.

Akkor a túlsúlyos és igényes, válogatós nők miért nem fogynak le és akkor kapnának szintjük fölött lévő férfiakat is?

És kérek mindenkit, hogy maradjunk az alaptémánál, nem kell a sárdobálás, hogy "bezzeg a kövér férfiak is vékony nőt akarnak", akit ez zavar, az írja be egy olyan kérdés alá, ahol azt kérdezik, hogy kövér férfiak miért akarnak vékony nőt.

2021. márc. 20. 16:41
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
27%
Van fincsi jégkrémem, gyertek kedves gyakorisok! Kövérek, soványak, kiállhatatlanok és kedvesek is.
2021. márc. 20. 18:50
 12/25 anonim ***** válasza:
17%
Egyébként is most a kövér nőkre a COVID pályázik...
2021. márc. 20. 19:38
 13/25 anonim ***** válasza:
83%

Sok elhízott nő a mélyben nem akar lefogyni.

Ha a kövérség nem hormonális okból vagy betegség miatt van, akkor egy öntudatlan védekezés is lehet a párkapcsolat ellen. Ha valakit normál súllyal zaklattak, az fél a férfiaktól.

Sokan nő olyan párkapcsolatban él, ami csapda neki, és a férfi természetesnek veszi, hogy dughatja, amikor nincs jól, álmos, fáj a feje. Ilyenkor a zsírpárnák és a kívánatosság hiánya sokat segít a helyzeten.

Vannak olyan kövér nők is, akik iszonyúan sokat dolgoznak a családért, szinte már cselédek, és nekik nincs idejük magukra, vagy depressziósak és édességgel vigasztalódnak.

2021. márc. 20. 19:44
 14/25 anonim ***** válasza:
86%
Független, emancipált nőként nem lehet független férfi a társam, csak olyan, akit pénzelni kell? Ez hogy jön ki?
2021. márc. 20. 20:15
 15/25 anonim ***** válasza:
23%
Mert fontosabb a zabálás, mint a szex.
2021. márc. 20. 20:17
 16/25 anonim ***** válasza:
100%
Emberek kategóriában rendszeresen felteszik a kérdést, hogy miben más soványakat csúfolni, mint kövéreket. Aki nem teljesen buggyant, annak nyilvánvaló, de ottani válaszok alapján soványnak lenni kegyetlenül sanyarú sors, és különben is, a facebookon is volt egy poszt, ahol pár férfi odaírta, hogy a dagadtakat szereti, úgyhogy borzalom van.
2021. márc. 20. 20:21
 17/25 anonim ***** válasza:
72%
Engem nem zavar, hogy nem kellenék a férfiak többségének, mert nekem az a fontos, hogy annak az egynek kellek, akivel együtt élek. (egy 100 kilós nő)
2021. márc. 20. 20:31
 18/25 anonim ***** válasza:
86%

Engem sose zavart, sőt meg is értem.

5 éve edzek rendszeresen, heti 5-6x mozgok, súlyzós edzést végzek, kardiozom és még laza jóga is befigyel. Mellé pedig alapvetően egészségesen étkezem, nem túl szigorúan, de gyökeresen másképp, mint a magyar átlag (mértékkel édességet is eszem).

170 cm-es magassághoz vagyok ilyen 59-61 kg körül. Voltam 50 kiló is, és jelenleg sokkal jobban nézek ki. Voltam 64 kg is, amikor elszaladt kicsit velem a ló, de semmi háj nem volt rajtam akkor sem. A derékbőségem ugyanannyi, mint 50 kilósan, mivel amit felszedtem, annak nagy része izom, szóval leginkább annyi változott, hogy nem anorex pálcika, hanem formás lábam van, és a fenekem sem lapos már végre, hanem jól definiált vonala van oldalról is. Azért írom ezt így le, mert ha az utóbbi években volt kérdés, hogy milyen alkatú férfiak jönnek be, és kérték, hogy írják le a válaszolók, hogy hány kilósak, akkor megkaptam a fikaparédát, hogy mit képzelek, hogy én vékony vagy sportos alkatú férfit akarok, mikor én max. egy átlag csaj szintjét hozom, és később majd ahogy telnek az évek, elhízom, szóval miért akarok én olyat, mint a "fullos" kis 50 kilós nők, akik az öregedéssel lesznek majd annyira meghízva, amilyen én most vagyok. Na szerintem az ilyenek szánalmasak, akik kilók alapján okoskodnak, és rátelepednek akár még privátban is nőkre, hogy azért, mert 55 kiló felett vannak, már maximum átlagosak, és tessék szépen lejjebb adni a szintet.

Soha nem fogom. :)

2021. márc. 20. 21:05
 19/25 anonim ***** válasza:
86%

Ha egy Nő megnézi egy pasi tárcáját (KÜLSŐSÉG), akkOr rögtön aranyásó k...va, ha egy pasi nem állna le teltebb Nővel (KÜLSŐSÉG) aaaaaz nem felszines! Az rendben van!

- Már megbocsáss, de ugyanolyan felszines vagy, mint az a Nők akik CSAK pénzre hajtanak!

2021. márc. 21. 03:25
 20/25 anonim ***** válasza:
90%

"Akkor a túlsúlyos és igényes, válogatós nők miért nem fogynak le és akkor kapnának szintjük fölött lévő férfiakat is?"

Telt Nő vagyok, (nem extrém módon, de nem S.es a méretem)

mégis, egy okos, vicces, sportos IT mérnök a férjem.

A te értékrended szerint ez szintemen fölötti férfi.

Nem ettől függ. Van akinek a vékony jön be, van akinek a telt, van akinek ez is az is.

2021. márc. 21. 03:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!