Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak milyen lenne számotokr...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak milyen lenne számotokra az ideális kapcsolat?

Figyelt kérdés
2021. márc. 19. 22:00
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

Egyik legfontosabb dolog hogy mindent meg tudjunk egymással beszélni legyen ez akármi.

Ha valami bántja nyugodtan mondja el nekem és keresünk rá megoldást,ha nekem van problémám ő is támogasson.

Szeressen közösen dolgokat csinálni,legyen az bármi,pl:séta,kirándulás, sütés,főzés,takarítani is takaríthatunk együtt csak csináljuk meg jól,filmezés stb...

Számomra az is fontos hogy két hétig bírja ki nélkülem mivel sofőr vagyok,cserében utána egy teljes hetet vele tudok tölteni,de ha kell akkor átt tudok váltani a 2 hetes pihenőre is,így csak havi szinten 12-13 napot kell nélkülem ki bírnia.

Ha esetleg meg akarna csalni ne tegye,mondja el nekem mit szeretne? aztán ha ő is benne van akkor akár a későbbiekben lehet tőlem nyitott kapcsolat is,csak akkor ő is fogadja el hogy én is lehetek más nővel,attól még mert nyitott kapcsolatban vagyunk még ugyan úgy szerethetjük egymást.

2021. márc. 20. 01:15
 22/26 anonim ***** válasza:
66%
Mivel 30 év párkapcsolatai után elmondhatom hogy sosem volt részem jó szexben, nekem elég lenne az is ha csak az lenne meg. Én már mindenen túl vagyok, a kirándulás, sütés-főzés, gyereknevelés már bemelegítésnek is kevés lenne nekem. A jó szex ha meglenne, aranyba önteném a nevét! :)
2021. márc. 20. 01:20
 23/26 anonim ***** válasza:
0%
Mármint veled vagy hogyan?
2021. márc. 20. 02:50
 24/26 Sic Semper Tyrannis ***** válasza:
68%
Az, amelyik csak úgy van. Ahol mindketten megfelelünk egymásnak, bármilyenek is legyenek a körülmények - akár egy luxusvillában reggelente, hatalmas szex után, ötcsillagos mislen reggelivel; akár egy sátorban, tűz mellett, félig fázva, nézvén mit tudnánk levadászni az ételért...
2021. márc. 20. 05:06
 25/26 anonim ***** válasza:
54%
Mingli.
2021. márc. 20. 07:42
 26/26 anonim ***** válasza:
67%
Az ideális nő számomra olyan aki sose feedeli el azt a nyamvadt mid lane-t :D
2021. márc. 20. 15:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!