Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak milyen lenne számotokra az ideális kapcsolat?
Hát... Mondjuk ideális?
Legyen szép a nő, adjon magára. Legyen nálam intelligensebb. Ne hisztizzen, a problémákat beszéljük meg. Élvezze a szexet és egyezzen benne az ízlésünk.
#8-nak:
Jon-nak az animációs sorozatban és a filmekben is volt párja, Liz:
6 és 7
Ez komoly? Előfordult már ez régebben is anonim oldalakon velem, de nem igazán értem, hogy mi ennek az oka.
13.
Igaz nekik viszonylag könnyű volt, akkora családi vagyonnal és egy paranormális dolgoktól hemzsegő - szerintem gyönyörű - házban.
12.
Én a régi képregényekre és a régi rajzfilmre (ami a '80-as években készült és volt benne Orson is) emlékszem és ott általában csak felültették vagy előadta az idétlen dolgait és azért repült elég hamar.
A filmet pedig nem láttam.
Ha te azt hiszed, hogy Addamsék a vagyonuk miatt vannak együtt, akkor teljesen félreértetted a filmet. Még a filmben is, de főleg a 1964-es sorozatban szóvá teszik, hogy nekik ez mennyire nem számít.
17.
Te értesz engem félre jelenleg. Én úgy értem, hogy azért könnyű dolguk, mert nem kellett dolgozniuk járni, meg ilyen hétköznapi dolgok, hanem végig figyelhettek egymásra és együtt lehettek a saját kis elvont világukban (ahová gyerekként én is vágyakoztam) és nincsenek financiális problémáik. És még mákjuk is volt, hogy találkoztak egymással. Főnyeremény.
...ilyesmi is csak egy filmben lehetséges :)
Hadd adjak reményt, ugyanis tapasztalatból írom, hogy a valóságban is lehetséges. ;) Nekünk legalábbis sikerült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!