Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak milyen lenne számotokr...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak milyen lenne számotokra az ideális kapcsolat?

Figyelt kérdés
2021. márc. 19. 22:00
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
69%

Hát... Mondjuk ideális?

Legyen szép a nő, adjon magára. Legyen nálam intelligensebb. Ne hisztizzen, a problémákat beszéljük meg. Élvezze a szexet és egyezzen benne az ízlésünk.

2021. márc. 19. 22:49
 12/26 anonim ***** válasza:

#8-nak:

Jon-nak az animációs sorozatban és a filmekben is volt párja, Liz:

https://www.youtube.com/watch?v=bFCEgn__I5Q

2021. márc. 19. 23:55
 13/26 anonim ***** válasza:
89%
A barátnőm fogalmazta meg a legjobban: "Legyünk mi a valóságos Gomez és Morticia Addams!". Aj, mindketten imádjuk a sorozatokat és filmeket.
2021. márc. 19. 23:57
 14/26 anonim ***** válasza:

6 és 7

Ez komoly? Előfordult már ez régebben is anonim oldalakon velem, de nem igazán értem, hogy mi ennek az oka.

2021. márc. 19. 23:59
 15/26 anonim ***** válasza:
42%

13.

Igaz nekik viszonylag könnyű volt, akkora családi vagyonnal és egy paranormális dolgoktól hemzsegő - szerintem gyönyörű - házban.

2021. márc. 20. 00:00
 16/26 anonim ***** válasza:
42%

12.

Én a régi képregényekre és a régi rajzfilmre (ami a '80-as években készült és volt benne Orson is) emlékszem és ott általában csak felültették vagy előadta az idétlen dolgait és azért repült elég hamar.

A filmet pedig nem láttam.

2021. márc. 20. 00:02
 17/26 anonim ***** válasza:

Ha te azt hiszed, hogy Addamsék a vagyonuk miatt vannak együtt, akkor teljesen félreértetted a filmet. Még a filmben is, de főleg a 1964-es sorozatban szóvá teszik, hogy nekik ez mennyire nem számít.

2021. márc. 20. 00:04
 18/26 anonim ***** válasza:

17.

Te értesz engem félre jelenleg. Én úgy értem, hogy azért könnyű dolguk, mert nem kellett dolgozniuk járni, meg ilyen hétköznapi dolgok, hanem végig figyelhettek egymásra és együtt lehettek a saját kis elvont világukban (ahová gyerekként én is vágyakoztam) és nincsenek financiális problémáik. És még mákjuk is volt, hogy találkoztak egymással. Főnyeremény.

...ilyesmi is csak egy filmben lehetséges :)

2021. márc. 20. 00:08
 19/26 anonim ***** válasza:

Hadd adjak reményt, ugyanis tapasztalatból írom, hogy a valóságban is lehetséges. ;) Nekünk legalábbis sikerült.

2021. márc. 20. 00:11
 20/26 anonim ***** válasza:
Az amelyik nincsen és nem is lesz soha. Ha valaki esetleg bepróbálkozna, akkor rávicsorgok és elhajtom a pitsába. XD
2021. márc. 20. 00:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!