Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egyesek miért az ellenkező...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyesek miért az ellenkező nemet hibáztatják, ha nem találnak társat?

Figyelt kérdés

Főleg a férfiak esetében (tisztelet a kivételnek), úgy vettem észre hogy mióta létezik a feminizmus szeretik azt okolni hogy sikertelenek a nőknél.

Panaszkodás helyett nem lenne jobb tenni valamit, hogy változzon a helyzetük?

2021. márc. 18. 21:58
1 2 3 4 5
 21/47 anonim ***** válasza:
43%

20.

Az a gond, hogy ez a vélemény is ugyanaz a vakhitű gyűlölködés, mint amire reagál, csak hosszabban kifejtve és bővebb szókincs segítségével.

Lényegében úgy tűnik, nem változtatható meg ez a folyamat, a gyűlölet "esszenciája" úgy tűnik, hogy az emberi lét alapja.

2021. márc. 19. 00:17
 22/47 anonim ***** válasza:
76%
20#:Az a probléma, hogy nem a felső 20% várja el a 12-es által felsorolt dolgokat, hanem az itt nyavalygó férfiak többsége is. Saját tapasztalat, de bárki ellenőrizheti itt a kérdések és válaszok alapján is.
2021. márc. 19. 00:39
 23/47 anonim ***** válasza:
24%
A feminizmus minden bajok okozója.
2021. márc. 19. 00:40
 24/47 anonim ***** válasza:
26%

22.

A kérdéseket ugyanaz a nagyjából 10-12 ember írja ki. Ellenőrizhető a nyelvezet és a "kérdező kommentje" szekcióban tanúsított reakciók alapján.

A többi pedig igaz, egyedül annyi a kiegészítés, hogy ez a nőkre IS igaz. Egyik nem sem jobb ilyen téren a másiknál, csak mindkettő szereti azt hinni, hogy "a másik ilyen meg olyan, BEZZEG MI".

2021. márc. 19. 00:41
 25/47 anonim ***** válasza:
26%

#Edricus: Csak annyi a különbség, hogy én itt vagyok mint bármelyik nő által megismerhető férfi, te is szerintem (neked még a neved is publikus), ehhez képest az itteni, panaszkodó nők meg elérhetetlenek.

Rám egyszer nem írt nő évek alatt, hogy "Szia, szeretnélek megismerni, hátha meg tudom változtatni a véleményedet, hogy léteznek még rendes nők, csak nem találkoztál eddig egy ilyennel sem."

Akikre én írtam is kb. 1-2% ha válaszolt, abból is összesen 5-tel alakult ki bármi, akik közül az egyik még arra sem volt kíváncsi, hogy hogy nézek ki, hány éves vagyok és mennyi a jövedelmem, egyszerűen ghostingolt azért, mert nem lakok 30 kilométeres közelében a falujához.

A maradék 4 meg simán csak eltűnt, kettő úgy, hogy még képet sem látott rólam, az egyiknél az volt a baj, hogy nem vagyok melegbarnaszemű kreol, a másik meg a mackós testalkatot szereti.

És ezekkel semmi probléma nincs, csak akkor ne sírja tele az oldalt a bánatával.

És lehet jönni azzal, hogy nem társkereső (bár szerintem az egész világ az), de dühöngőnek meg főleg nem dühöngő az oldal funkciója.

2021. márc. 19. 00:42
 26/47 anonim ***** válasza:
62%
Én itt vagyok. Normális nőnek tartom magam és elég sok panaszkodó férfire ráírtam már, azért is tudom pontosan, hogy milyen elvárások vannak. Rám egy férfi sem ír, pedig nem szokásom fröcsögni. Az én célom is az lenne, hogy normálasan kommunikáljanak a két nem képviselői itt, de ez úgy tűnik lehetetlen küldetés. 22-es vagyok.
2021. márc. 19. 00:56
 27/47 anonim ***** válasza:
22%

26.

Ez sajnos valóban lehetetlennek tűnik.

Írni én sem szoktam senkire, de rám sem szoktak írni nagyon, kivéve néha egy "dögölj meg" jellegű sértést vagy értékelik valamelyik abszurd viccemet. Én pedig nem írok senkinek, mert értelmetlennek tartom. Ez az oldal nem ismerkedni jött létre, abba pedig belefáradtam, hogy még a sima "barátkozási célú ismerkedéseim" is majdnem mindig úgy érnek véget, hogy a másik fél eltűnik vagy érezhetően csak kötelességből ír vissza. Na olyankor tűnök el én (ez kettő eset volt eddig).

Papíron pedig mindenkinek végtelenül magasak az elvárásai - bármelyik nemet is nézzük - aztán élőben valahogy mégis összejönnek egymással ezek a teljesen átlagos személyek. És csak egy kis részük a "jobb híján" elven gondolkodó, a többiek találnak egymásban valamit.

2021. márc. 19. 01:04
 28/47 anonim ***** válasza:

Ez ugyanúgy jellemző mindkét nemre, felesleges a férfiakra ráhúzni. A nők meg azt mondják, hogy a férfiak csak dugni akarnak és hasonlók.

Miért? Mert ez egyszerűbb és kényelmesebb.

2021. márc. 19. 01:58
 29/47 anonim ***** válasza:
50%

#11 "világszintú lejárató kampány megy a férfiak ellen."

Ezt nem lejárató kampánynak hívják a nők esetén sem, pedig pont ugyanígy lehetne példálozni jóformán az elmúlt (több) ezer évvel, hogy a nők kevesebb joga egy "katolikus lejárató kampány következménye".

Nem, ezek társadalmi, gazdasági helyzetekhez történő alkalmazkodások. Ahogy a négerek rabazolgaként tartása sem "egy lejáratò kampány eredménye" volt, hanem egy gazdasági, politikai helyzetre és technológiai és kultúrális különbségre adott válasz.

Mivel nehezen/rosszul alkalmazkodtok egy társadalmi változáshoz, ezért nem pechesnek gondoljátok magatokat, akinek tovább kéne próbálkozni és változni, hanem hárítjátok a felelősséget és azt mondjátok, hogy mások kifejezetten nektek (hetero, fehér férfiaknak) akarnak rosszat és az ő hibájuk, hogy nektek nincs barátnőtök.

Nem számít, hogy sokan bevallják, hogy ez amúgy Magyarországon (még most) nincs így, és nálunk kifejezett propaganda megy azért, hogy a nők megházasodjanak és minél tovább otthonmaradjanak, minél több gyereket szüljenek és a régi korokat idézve minél inkább ki legyenek szolgáltatva a férfiaknak. (Bár szerintem ez is inkább csak a politikusok empátiájának a hiánya és nem kifejezetten a nők szivatását szolgálja).

Ez egy nagyon rossz megküzdési stratégia, mert lehetőséged sincs jobban érezni magad vagy igazán mélyen változtatni a viselkedéseden, hiszen belekényszerít egy áldozatszerepbe.

Szerintem a red pill azért egy sokaknál működő módszer, mert volt egy fajta csajozási módszer, ami valakinek nem jött be (van persze, akinek bejön, de ők meg sem találják a red pillt), és arra ösztönöz, hogy próbálj ki olyan módszereket, amik ezzel teljes ellentétesen működnek. És van akinek az új módszer bejön. Van akinek egy harmadik, negyedik, ötödik módszer jönne be, de amikor leragadsz egy összeesküvés elméletben, akkor sokkal kisebb motivációd van folytatni.

Pedig az igazság az, hogy csajozni és párkapcsolatban élni nem könnyű, ahogy az egyetemen is, van egy-két ember, akinek könnyen megy, de a többség vért izzad és mindennap tanul, hogy sikerüljön, és persze van, akinek még így sem sikerül megugrania.

És ez nem azt jelenti, hogy az egyetemen valakik meg akarják buktatni, hanem, hogy nimcsenek meg a megfelelő skilljei ahhoz, hogy elvégezze az egyetemet.

Amikor valaki azt írja, hogy nincsenek barátai, de kéne neki egy kapcsolat, az kb. olyan, mint amikor valaki azt mondja, hogy ugyan megbuktam a matekérettségin, de jó lenne a műszaki egyetemre járni.

2021. márc. 19. 04:45
 30/47 anonim ***** válasza:
28%

Nem azért hibáztatják a nőket, mert nem kellenek nekik.

Azért hibáztatják őket, mert mocskosul HAZUDNAK! És ez baromira frusztráló. Magyaráznak itt személyiségről meg emberi minőségről, holott valójában 95%-ban egy férfi értékét kizárólag (elsősorban) a külső és (másodsorban) az anyagi helyzete adja. Nem kell ehhez anonim fórum! Bőven látni napi rendszerességgel példákat a való életből.

Mégis hány olyan női nyilatkozattal találkoztál már, mint például hogy:

- Tudom, hogy Ricsi egy önimádó, másokat elnyomó férfi, de olyan egzisztenciával rendelkezik, ami miatt elnézem a jellemhibáit.

- Jakab egy agresszív bunkó, de annyira vonzó fizikailag, hogy nem érdekel, ha folyton balhéba keveredik se!

- András egy megbízhatatlan, hűtlen, beképzelt tuskó, de annyira jóképű, hogy így is vele maradok.

Na? Hát EZÉRT hibáztatják a nőket, és EZÉRT van nőgyűlölet is. Az emberi természetet nem lehet megváltoztatni, és nyilván a vonzalom sem igazán változtatható.

De legalább ne hazudjunk már róla könyörgöm!

2021. márc. 19. 05:39
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!