Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Járvány elott hol ismerkedtetek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Járvány elott hol ismerkedtetek?

Figyelt kérdés
Ki hol ismerte meg párját, hol próbálkozott?
2021. márc. 18. 12:00
1 2
 11/15 Hope. ***** válasza:

Neten,baráti társaságban anno..

Rohadt sok férfival ismerkedtem, de 1000-ből 1, ha megtud fogni személyiségileg, plusz külsőleg. De ha ez megtörténik az sem sétagalopp....

2021. márc. 24. 11:50
 12/15 anonim ***** válasza:
80%
Idegen embereknél , pl valamelyik társaság tagja felkelt az asztaltól oda ültem és pár feles után leégettem magam majd szép csendben távoztam .
2021. márc. 24. 15:30
 13/15 anonim ***** válasza:

Nagyon változó. Amikor már jó ideje voltam szingli, és éreztem hogy készen állok egy új kapcsolatra, akkor sem volt kifejezetten ismerkedős helyem.

Csak nyitottabb voltam a programokra, és mentem. Ha a barátaim koncertre mentek, a családom a szedd magad levendulásba, távolabbi ismerösökhöz is becsatlakoztam ha találkozót vagy bulit tartottak.

Sose tudhatod hol találkozol valakivel. Én pl mindenfelé kimozdultam a nyáron is, esténként meg fortniteoztam. Na végül a játékban ismertem meg a jelenlegi páromat. Sose lehet tudni.

2021. márc. 24. 17:49
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Járvány előtt interneten. Most kimegyek a Hármashatárhegyi reptérre a kutyámmal, és a számos kutyás csajjal próbálok ismerkedni. Amióta beütött a Covid, megduplázódtak a kutyás és kiránduló lányok arrafelé...
2021. márc. 24. 19:54
 15/15 anonim ***** válasza:
Fészbuk bringás csoportok, járványtól függetlenül. Megint indul a szezon. :)
2021. márc. 24. 20:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!