Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Járvány elott hol ismerkedtetek?
Figyelt kérdés
Ki hol ismerte meg párját, hol próbálkozott?2021. márc. 18. 12:00
1/15 anonim válasza:
A baráti társaságomban és az ő baráti társaságaikban.
4/15 anonim válasza:
neten.. de 0 eredménye volt. 1-2 csak megkérdezte hogy hol lakom, meg mit dolgozok, aztán tiltott is.
5/15 anonim válasza:
minden nap van egy ilyen kérdés. Használd az oldal keresőjét.
7/15 A kérdező kommentje:
Aki "sehol" választ ad annak mi az oka, nem jött be a netes ismerkedés, vagy más egyéb?
2021. márc. 18. 13:21
8/15 anonim válasza:
Neten próbálkoztam (Tinder, Badoo) 0 siker.
Élőben pl. fesztiválokon 0 siker. Volt egy csaj aki nagyon megtetszett, jól elbeszélgettünk, tök jól elvoltunk végig, de amikor face-n megkerestem sé írtam neki már nem érdekeltem valami oknál fogva.
A lakhelyemen kocsmákban, rendezvényeken stb. szintén 0 sikerrel.
De leginkább sehogy. Nincs hol, ha van sem tudom hogyan vagy kivel lenne érdemes. Szar vagyok ebben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!