Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lúzer vagy sem?
24 évesen saját vállalkozásom van (szülői támogatás nélkül), mérnökként diplomáztam.
Üzleti, és magánéleti szempontból is sikeresnek ítélem meg magam, kiéve a párkapcsolatok nézve. Se barátnő, se kalandom nem volt még. Többnyire mert karrierre-tanulásra, hobbika szántam minden energiámat. Így egyfajta kettős érzésem van magammal szemben.
Szociális életem is rendben, több barátom van, köztük lányokkal is remekül kijövök.
Kérdező, mondjuk hogy a nők 3 dolgot néznek alapvetően, nagyon leegyszerűsítve: (Nőknek vonzó) személyiség, pénz, kinézet. Na most ez nem úgy működik legtöbbször, hogy ha az egyikben nagyon jó vagy, akkor a másik kettőben elég a nulla is. A 3 különböző tulajdonságot érdemes kiegyensúlyozni, persze nem baj ha az egyikben különösen jól állsz. Neked úgy néz ki ez az anyagiak lesz, ami jó alap, de még máson is kellene dolgoznod.
Csak azt mondom, hogyha tegyük fel átlagos kinézeted van és anyagilag sokra fogod vinni, akkor a személyiséged nőknek való vonzóságára is kellene gyúrni valamennyit, mert ha nem, akkor csak a pénzedre utazó nőknek fogsz kelleni. Ennek alapja lenne, hogy tudsz bánni velük, tökös vagy, magabiztos, kezdeményező, jó dumájú, vicces. Oké, hogy vannak lány barátaid, legalább a kommunikáció alapjaival nincs problémád, de ez még nem jelenti automatikusan, hogy nők vonzódnának is hozzád. De most a nők eléggé látnák, hogy tapasztalatlan vagy az ismerkedésben, nem tudod hogy nyúlj hozzájuk, hogy viselkedj velük. És megint mondom most nem barátkozásra gondolok, hanem amikor romantikusan közelítesz egy nő felé és azt akarod ő is így vonzódjon hozzád. Szóval csak azt tudom ajánlani kezdj el ezzel is foglalkozni minden nap, mert ez egyre nehezebb lesz, ahogy telnek az évek.
Általában fel sem merül senkiben a tapasztalatlanságom,mert nem látszik elmondásuk szerint.
Jó humor, EQ, intelligencia, magabiztosság megvan.
10 éve edzek, sportolok napi rendszerességgel és naponta fordítok időt személyiség és párkapcsolati skillek fejlesztésre.
Valahogy az hiányzik, vonzónak lássanak szerintem...
Nem tudom milyen lányt keresel (félreértés ne essék nem magamat ajánlgatom), de szerintem sokan túlgondolják ezt a párkapcsolat keresést. Én bárkinek adnék egy esélyt, ha elhívna akár sétálni/kávézni, csak engem meg pont még soha senki nem hívott el. Sok férfi nem meri megszólítani a nőket, pedig lány ismerőseim visszajelzése alapján legtöbben vevők lennének rá.
Szerintem csak egy kis magabiztosság kell, és menni fog, főleg hogy edzel is, sportolsz is, és okos is vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!