Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondolsz, miért vagy szingli?
A kérdésem azokhoz szól, akik szeretnének kapcsolatot, szóval nem azoknak szól, akik boldog, teljes szinglik, hanem akik úgy érzik hiányzik egy társ az eletükből, de valamiért nem jön össze a dolog.
Semmi extra nincs a kérdésem mögött, puszta kíváncsiság.
Legyszi korral és nemmel.
Mert nem talaltam olyan not, akivel passzolnank emberileg, oszinte, elfogado kapcsolatot keresne.
30f
Volt egy idő, amikor nagyon szerettem társaságba járni, viszont egy idő után realizáltam, hogy kb tökmindegy, hogy ott vagyok-e vagy sem, így lekoptam a társaságtól.
Beszélgetés kezdeményezésben elég gyatra vagyok. Sosem voltam egy nagy dumás. Lehet hülyén hangzik, de a történeteket inkább megfigyelni szeretem és elemezni, mint beállni középre és megmondani a frankót. Ez pedig ismerkedésnél inkább hátrány mint előny.
Személyiségben introvertált illik rám a legjobban, ami egy részben azt jelenti, hogy nem igazán szeretem a nagy társasági eseményeket, ami a populáris helyeket megint kizárja.
Tinderen és hasonló ismerkedős platformon nem vagyok fenn, tehát ezzel összeszedve kb kihúztam mindent ahol esélyem lenne ismerkedni.
Azt, hogy szomorú vagyok, vagy boldog, nem tudom. Megvagyok. Nem kesergek, de nem is repesek.
Kinézetemmel akkora baj nincs szerintem. Nem cagyok egy CK model de:
180-185 vagyok, úgyhogy ezzel valószínűleg nincs baj. Enyhén sportos alkat és 80-90kg között mozgok. Szakállam is van, ha kell és ha nem kell akkor eltűnik. A többi pedig nyilván egyén függő, hogy arcra kinek mi stb.
Elvárásokban szerintem lehet magas a mérce csak pár példát említve.
Nálam óriási pozitívum, ha valaki nem nyomja egész nap a telefont, sőt.
Cigi és az állandó részegség is kilőve.
Ne legyen túl harsány és ne akarjon mindig problémázni ha nincs is min.
Inkább számítson sok apróság, mint az, hogy 1 nap egy évben ráköltök X ezret.
stb.
Ezek és ezekhez hasonló elvárások szerintem manapság elég magasak manapság. (Illetve külsőleg is van ami tetszik és van ami nem ez is igaz)
Összességében a legnagyobb hátráltató tényező, hogy nem próbálkozok, a többi már csak hab a tortán:)
24F
Középiskolás koromban rengeteget bántottak, emiatt teljesen összeomlott az önbizalmam és nehezen bízok meg az emberekben (kivéve a szűk baráti körömet). Évekig jártam pszichológushoz, sokat segített, már egészen magabiztos vagyok az élet több területén is, kivéve az ismerkedést.
Mivel még nem volt barátnőm, ezért tapasztalat szempontjából iszonyatosan lemaradva érzem magam a korosztályomhoz képest, ahol a lányoknak már komoly elvárásaik vannak. Mondták már, hogy próbálkozzak akkor tiniknél, de azokat túl éretlennek érzem magamhoz.
Eddig akárhányszor közeledtem valaki felé, amint feltártam a valós érzéseimet, egyből eltávolodtak tőlem, így még gátlásosabb lettem.
Lehetőségem sincsen túl sok, nem mozgok igazán olyan körökben, ahol sok lány megfordul, erre a vírus csak rátett egy lapáttal.
Külsőre átlagosnak tartom magamat, belsőleg őszinte, céltudatos, mély érzésű személynek tartom magam, aki egy ebből fakadóan kissé érzékeny is. Mondanom sem kell, ez nem éppen a legimponálóbb a lányoknak. Ja meg elég komoly vagyok, amit az idősebbek mindig ki is emelnek, hogy milyen ritka az ilyen a koromban, de nyilván nem a 40-50-es korosztályból szeretnék ismerkedni.
Nem ilyen baleknak képzeltem magamat fiatalabb koromban. És az a baj, hogy ahogy telnek az évek, egyre kilátástalanabbnak érzem az egész társkeresést.
22F
Meglepődtem kicsit a válaszokon pozitív értelemben (a nők válaszain). Felmerül bennem azért a kérdés férfiként, hogyha én most bepróbálkoznék az itt választ író nők közül valakinél, abból vajon mi sülne el? Tipikus GYK/internet-szindróma és a 3-5. üzenetváltásig jutna a dolog, vagy lenne belőle valami? Nem feltétlen arra gondolok, lehet akár csak simán barátság is. Engem őszintén érdekel ez, ugyanis a válaszok alapján és az alapján, amilyen én vagyok, elvileg jól kéne elsülnie egy próbálkozásnak, csak hát ugye a tapasztalataim mást mondanak.
Ja, a másik, ha már itt tartunk, kiegészíteném a #18-as válaszomat. A netes ismerkedés számomra eddig fatal error volt úgy ahogy van. Nem vártam tőle többet persze, hisz nekem zsigerből jön a rossz vélemény erről az egészről, de igenis tettem vele próbát. Hát igen, a tavalyi év párkapcsolat terén megváltoztatott mint írtam, próbálok minél több lehetőséget megragadni.
Nem kellek a nőknek. Nincsenek meg a szükséges külső és belső tulajdonságok, nem tudok kommunikálni a nőkkel. Ezek miatt nincs is tapasztalatom, ami még inkább ördögi kört okoz.
31F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!