Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondolsz, miért vagy szingli?
A kérdésem azokhoz szól, akik szeretnének kapcsolatot, szóval nem azoknak szól, akik boldog, teljes szinglik, hanem akik úgy érzik hiányzik egy társ az eletükből, de valamiért nem jön össze a dolog.
Semmi extra nincs a kérdésem mögött, puszta kíváncsiság.
Legyszi korral és nemmel.
Nem járok újabban sok helyre, míg lehetett addig voltam egy két buliban, volt esélyem alkalmira, de nekem az nem kell. Normális kapcsolatra vágyom, ahol tényleg szeretjük és elfogadjuk egymást. Nem vagyok egy társaság középpontja, csendes vagyok és elég komoly. Ha valakivel megtalálom a közös hangot, onnantól minden szuper, de ez elég sok időbe telik általában. Na meg nem vagyok egy nagy szépség, fura fejem van, a hajam gyatra, a testalkatom fiús, a bőröm egy katasztrófa, stílusom nincs, önbizalmam meg 0.
19/L
Rémesen idealista vagyok, így hasonlóan az #1-es válaszolóhoz én se találtam még olyan partnert akit el tudtam volna magam mellé képzelni. Vagyis, azt a kettőt, akiket igen, már párkapcsolatban voltak
20/L
Én kapcsolatot nem szeretnék, de szerelmet igen. De nem lesz, 3 fő ok miatt (nem sorrendben):
1.Szegény vagyok
2.Szörnyű a jellemem
3.Ronda vagyok, mint a bűn
:D :D
Úgyhogy le van ez szarva.
Alapvetően az lehet az oka, hogy teljesen alkalmatlan vagyok a kapcsolatra és nem hiszem, hogy fogok valaha is találni olyan lányt aki teljesen elfogad és aki mellett tényleg szabad lehetek lelkileg.
Bár most van egy lány akivel közelebbi kapcsolatom van, de erősen kétlem azt, hogy komoly kapcsolat lenne belőle.
Rettentő félénk, csöndes vagyok, önbizalmam nulla, szorongok. Ha nagy nehezen el is megyek egy koncertre/kocsmába, max csöndesen sörözök.
Tudom, hogy a lányoknak pedig ez visszataszító/nem vonzó.
19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!