Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit gondolsz, miért vagy szingli?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondolsz, miért vagy szingli?

Figyelt kérdés

A kérdésem azokhoz szól, akik szeretnének kapcsolatot, szóval nem azoknak szól, akik boldog, teljes szinglik, hanem akik úgy érzik hiányzik egy társ az eletükből, de valamiért nem jön össze a dolog.

Semmi extra nincs a kérdésem mögött, puszta kíváncsiság.

Legyszi korral és nemmel.

2021. márc. 15. 22:52
1 2 3 4 5
 1/44 anonim ***** válasza:
100%
Mert nem sikerült még olyan lányt találni aki megfelelne nekem.
2021. márc. 15. 22:54
 2/44 anonim ***** válasza:
95%
Elfelejtettem leirni első vagyok 22f
2021. márc. 15. 22:55
 3/44 anonim ***** válasza:
67%
vicces h azt gondolod h az emberek őszinte önreflexióval léteznek, szembenéznek magukkal, majd ide leirják :D nem fogják. sokkal több hibáztatást, rajtuk kivül álló dolgot fogalmaznak meg, mintsem olyat h alkalmatlan vagyok kapcsolatra, én rontom el tudatosan mert élvezem a szégyent amit okozok magamnak ezzel, nem is akarom másképp csinálni, mert ha másképp csinálnám mégjobban fájna, h eddig nem igy csináltam stb ezeket nem fogod hallani.
2021. márc. 15. 22:59
 4/44 anonim ***** válasza:
92%
Mert nem vagyok csinos,szép és mert nem fér bele az értékrendembe az összejárunk és ennyi kapcsolatok.Ami igazán számítana egy kapcsolatban pl a tisztelet,őszinteség,a szeretet,azt sosem kaphatom/kaphattam meg,mert egyrészt nem ütöm meg a szintet,másrészről meg elítélnek mert nem vagyok az olcsó rib*nc kategória. 22/l
2021. márc. 15. 23:00
 5/44 anonim ***** válasza:
96%

Nem járok újabban sok helyre, míg lehetett addig voltam egy két buliban, volt esélyem alkalmira, de nekem az nem kell. Normális kapcsolatra vágyom, ahol tényleg szeretjük és elfogadjuk egymást. Nem vagyok egy társaság középpontja, csendes vagyok és elég komoly. Ha valakivel megtalálom a közös hangot, onnantól minden szuper, de ez elég sok időbe telik általában. Na meg nem vagyok egy nagy szépség, fura fejem van, a hajam gyatra, a testalkatom fiús, a bőröm egy katasztrófa, stílusom nincs, önbizalmam meg 0.

19/L

2021. márc. 15. 23:01
 6/44 anonim ***** válasza:
95%
Mert nem találkoztam "szingliségem" óta olyan férfival, akivel kölcsönösen elfogadnánk egymást egymás hibáival együtt is. 39N
2021. márc. 15. 23:08
 7/44 anonim ***** válasza:
93%

Rémesen idealista vagyok, így hasonlóan az #1-es válaszolóhoz én se találtam még olyan partnert akit el tudtam volna magam mellé képzelni. Vagyis, azt a kettőt, akiket igen, már párkapcsolatban voltak

20/L

2021. márc. 15. 23:10
 8/44 anonim ***** válasza:
88%

Én kapcsolatot nem szeretnék, de szerelmet igen. De nem lesz, 3 fő ok miatt (nem sorrendben):

1.Szegény vagyok

2.Szörnyű a jellemem

3.Ronda vagyok, mint a bűn

:D :D

Úgyhogy le van ez szarva.

2021. márc. 15. 23:21
 9/44 anonim ***** válasza:
92%

Alapvetően az lehet az oka, hogy teljesen alkalmatlan vagyok a kapcsolatra és nem hiszem, hogy fogok valaha is találni olyan lányt aki teljesen elfogad és aki mellett tényleg szabad lehetek lelkileg.

Bár most van egy lány akivel közelebbi kapcsolatom van, de erősen kétlem azt, hogy komoly kapcsolat lenne belőle.

2021. márc. 15. 23:25
 10/44 anonim ***** válasza:
97%

Rettentő félénk, csöndes vagyok, önbizalmam nulla, szorongok. Ha nagy nehezen el is megyek egy koncertre/kocsmába, max csöndesen sörözök.

Tudom, hogy a lányoknak pedig ez visszataszító/nem vonzó.

19/F

2021. márc. 15. 23:29
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!