Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nyugodt, szolidabb természetű...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nyugodt, szolidabb természetű fiúknak 30 körül több sikerük lesz?

Figyelt kérdés
A korombeli lányoknak nem kellek, meg nem is vagyok jó a csajozásban. Átlagos kinézetem van.
2021. márc. 15. 16:59
 1/7 Ollókezű Edward ***** válasza:
79%
Hány éves vagy most? Minden életkorban kell valamilyen szintű csajozási képesség, olyan nincs, hogy meglátnak, és egyből rajtad csüngnek, csak mert férfiból vagy.
2021. márc. 15. 17:06
 2/7 anonim ***** válasza:
87%
Nem lesz több sikered, ugyanúgy le fognak koptatni + 30on felül már igen is bele fog szólni az anyagi helyzet is a társkeresésbe, ha szeretnéd ha nem.
2021. márc. 15. 17:11
 3/7 anonim ***** válasza:
88%

Pont most láttam egy kérdést, amiben egy ilyen karakterű fickó szabotálta a párját a személyiségével, hogy rendes életet éljen, megfelelően kiterjedt ismeretségi körrel és ezért is lett vége a kapcsolatuknak.

Az egy dolog, ha összejön egy csaj. De mit tudsz nyújtani neki az unalmas, magányos társaságodon kívül? Van fogalmad róla, milyen egy ilyen ember mellett megöregedni, egyre kevesebb baráttal?

2021. márc. 15. 17:16
 4/7 anonim ***** válasza:
83%
Csak akkor, ha a húszas éveiket, amikor nem kellettek a nőknek, nem céltalan hülye hobbikkal töltötték, hanem az életüket építették anyagilag, szakmailag. De persze a gyúrás is besegít, vagy mondjuk ha a kommunikációról tanulnak.
2021. márc. 15. 17:26
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Kevesebb lesz.
2021. márc. 15. 18:13
 6/7 anonim ***** válasza:
Igaz.
2021. márc. 15. 20:22
 7/7 anonim ***** válasza:

Hát, én húsz évesen nem kellek senkinek, nem látom be, hogy 10 év múlva ez miért lenne másképp... 😂

20F

2021. márc. 16. 09:11

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!