Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nyugodt, szolidabb természetű fiúknak 30 körül több sikerük lesz?
Figyelt kérdés
A korombeli lányoknak nem kellek, meg nem is vagyok jó a csajozásban. Átlagos kinézetem van.2021. márc. 15. 16:59
1/7 Ollókezű Edward válasza:
Hány éves vagy most? Minden életkorban kell valamilyen szintű csajozási képesség, olyan nincs, hogy meglátnak, és egyből rajtad csüngnek, csak mert férfiból vagy.
2/7 anonim válasza:
Nem lesz több sikered, ugyanúgy le fognak koptatni + 30on felül már igen is bele fog szólni az anyagi helyzet is a társkeresésbe, ha szeretnéd ha nem.
3/7 anonim válasza:
Pont most láttam egy kérdést, amiben egy ilyen karakterű fickó szabotálta a párját a személyiségével, hogy rendes életet éljen, megfelelően kiterjedt ismeretségi körrel és ezért is lett vége a kapcsolatuknak.
Az egy dolog, ha összejön egy csaj. De mit tudsz nyújtani neki az unalmas, magányos társaságodon kívül? Van fogalmad róla, milyen egy ilyen ember mellett megöregedni, egyre kevesebb baráttal?
4/7 anonim válasza:
Csak akkor, ha a húszas éveiket, amikor nem kellettek a nőknek, nem céltalan hülye hobbikkal töltötték, hanem az életüket építették anyagilag, szakmailag. De persze a gyúrás is besegít, vagy mondjuk ha a kommunikációról tanulnak.
7/7 anonim válasza:
Hát, én húsz évesen nem kellek senkinek, nem látom be, hogy 10 év múlva ez miért lenne másképp... 😂
20F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!