Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok a román férfiakról? Mire figyeljek oda?
Figyelt kérdés
Van valakinek tapasztalata? Oké nyilván nem minden férfi egyforma ott sem de akit megismertem nagyon vonzó de még sosem ismerkedtem külföldiekkel. Magyarul beszél elég jól, és angolul is tudunk beszélgetni.
Oradean lakik
2021. márc. 15. 13:17
2/18 A kérdező kommentje:
Miért? Nem értelek elmondanád?
2021. márc. 15. 13:56
3/18 anonim válasza:
Hol ismerted meg? Kéne egy nekem is.
4/18 A kérdező kommentje:
Tinderen 😀
2021. márc. 15. 14:01
5/18 anonim válasza:
Arra figyelj oda hogy az árulókat sehol se nagyon komázzák. Azok se akiket elárult és azok se akik közé bepofátlankodik.
6/18 A kérdező kommentje:
5 ??
2021. márc. 15. 14:03
8/18 anonim válasza:
Nagyváradon.
A román férfiakkal nincs semmi baj. Lazák, kedvesek, figyelmesek, romantikusak. Egy kicsit olyanok, mint a franciák.
De ha azt mondja, hogy Oradea a városa, figyelj jobban oda. A román nacionalista, soha, semmilyen körülmények között nem tagadja meg a nemzetét.
9/18 anonim válasza:
8-as, mivel románul Oradea, ezért nyilván nem fogja a magyar nevét használni. Kérdező részedről viszont magyarul több, mint gáz Oradeának hívni, mivel a hivatalos magyar elnevezése Nagyvárad.
10/18 A kérdező kommentje:
9 Bocsi én úgy irtam ahogy tőle halottam elnézést.
2021. márc. 15. 14:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!