Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek én gondolom túl, vagy tényleg gáz?
Figyelt kérdés
Adott egy lány a családban aki nagyon elitéli az I világháború után megtörtént Trianont,teli van minden nagy Magyarországgal a házban hűtőmágnes stb, egyenesen felzaklatja a téma,ez végett útálja, le hordja Románokat, egyszer kíváncsiságból a szerintem furcsa helyzet végett én is elkezdtem lehordani őket és ő bólogatot miközben mellette ott ül a barátja.Eddig nem érdekelt ez a téma jól elvoltunk, rengeteget jártunk szórakozni szinte minden hétvégén, beszélgetni velük, de a gyerekről kezd kirajzolódni hogy mennyire kétszínű, és hogy mennyire a családi örökségre hajt, be oltva a barátnőjét(rokonunk) ellenünk.
Szerintetek gáz hogy épp egy Román-Roma származású barátja van?(ha az "Eddig nem érdekelt"ig nézzük a kérdést.)
A lány minden szempontból szánalmas és alja, és akkor még a barátjáról szó sincs.
2020. aug. 20. 10:56
2/23 anonim válasza:
Én azt vettem észre, hogy alapból csak valamilyen szinten problémás emberek hajlanak az ilyen irracionális, extrém mértékű viselkedésre. Kiegyensúlyozott emberek nem.
Számukra az mindegy, hogy milyen témában, lehet faji alapú, történelmi-nemzetiségi kérdés, politika, életmód, étkezés, vallás stb. A problémás emberek szoktak ilyen szélsőséges nézetek szerint élni.
2020. aug. 20. 11:11
3/23 A kérdező kommentje:
Hát mostanság van velük probléma bőségesen,és mikor el akarnád nekik mondani akkor a Román srác megsértődik, ideges lesz a csaj meg rá teszi a kezét a fülére és elmegy hogy ne is hallja, én még ilyent nem láttam, sokszor jókat nevetek rajtuk, hozzá teszem ha nem piszkálnának minket nem tenném hanem sajnálnám őket, annyit mindent tudnák róluk ide írni, annyi irracionális dolgot tesznek hogy valami eszméletlen. Szánalmasnak tartom hogy írtam ki ilyen kérdést de a családban annyira nem beszélnek róla, pedig kellene mert nem ön fenntartók, égeti a zsebüket a pénz, a család összes tagját kibeszelik hogy mekkora... Had ne írjam le tehát nem lehet mondani hogy az ő dolguk szerintem. Az a gond hogy hihetetlenül irigyek is rám mert hála Istennek nem állok rosszul de ők mindig rosszul állnak.Irigy ember sok mindenre képes szüleim mindig ezt mondták, szerintetek hagyjam őket figyelmen kívül?vagy legyek óvatos?bár jogilag nem tud velem semmit se csinálni semmit se elérni
2020. aug. 20. 11:27
4/23 anonim válasza:
Én az ilyen hülye turulmagyarokat alapból messzire kerülöm. A más népeket ok nélkül utálókat szintén. Az vicces, hogy a barátja pont valami olyan származású, amit utál elvileg.
Ez az egész sztori gáz, csajostól, barátostul.
2020. aug. 20. 11:30
5/23 A kérdező kommentje:
Hát szerintem is, ráadásul még nagyképűen, eljátszák hogy minden jól megy,közbe óriási tartozasaik vannak ott minden hitelből lett,és piszkálják barátnőmet hogy ő milyen nincs semmije stb. Én nemzetiséget nem nézem, mindenhol van jó és rossz ember, az elején tudtam a hovatartozását és annak ellenére nagyon jól kijöttünk,minden hétvégén elmentunk valahova bulizni 4 én, de utánna megismertem. Kár hogy nem olyan mint amit mutat.
2020. aug. 20. 11:38
6/23 anonim válasza:
Tisztázzuk, hogy szerinted mi az a "román-roma" származás. Hivatalosan a román egy olyan nemzet, mint a magyar, szerb, francia stb. A roma meg a cigányok hivatalos elnevezése. De egy román vagy egy magyar vagy egy francia lehet egyszerre roma is. De ez nem kötelező, tehát nem minden román roma, mint ahogy nem minden szerb roma és nem minden magyar roma.
Tehát miután ezt tisztáztuk, pontosítsd a kérdésed, hogy szerinted milyen származású az irredenta rokonod barátja?
2020. aug. 20. 11:47
7/23 anonim válasza:
Most már azt hiszem világos, hogy neked összességében van velük problémád, nem ezzel a látszólagos ellentmondással, amit kiírtál. De hallod, ha ennyire nem oké az életed, hogy másokon kelljen csámcsognod hogy jól érezd magad... Azt írod, nem állsz rosszul, akkor foglalkozhatnál azzal, amid van, nem pedig siránkozni, hogy mások mit gondolnak rólad, meg milyen irigyek. Csak magadnak gyártod a mumusokat, te teszed tönkre a saját életed az üldözési mániáddal, nem mások a tiédet. :D
2020. aug. 20. 11:56
8/23 A kérdező kommentje:
A Mamája Roma a Papája Román így az Anyja nem tudom a szakszavakat,de én úgy fogalmaznék hogy Román-Roma az Apja meg Román.
2020. aug. 20. 11:58
9/23 anonim válasza:
Az én uncsitesóm félig cigány. Skinhead volt, és utálta a cigányokat. Az anyját szerette.
2020. aug. 20. 12:04
10/23 anonim válasza:
És magyarul beszélnek? Mert attól még, hogy valakinek román az apja, érezheti magát magyarnak. Van sok Magyarországon született néger, arab meg kínai gyerek, akik magyarnak érzik magukat, anyanyelvként beszélik a magyart, itt nőttek fel, ezt érzik a hazájuknak. Simán lehet, hogy a te famíliád is elmagyarosodott külföldiektől ered, úgy még nagyobb az ellentmondás. De továbbra is tartom, hogy az, hogy ezen csámcsogsz azt mutatja, hogy a te életed nagyon nem oké, ott kéne valamit javítani, nem másokon.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!