Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek én gondolom túl,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek én gondolom túl, vagy tényleg gáz?

Figyelt kérdés

Adott egy lány a családban aki nagyon elitéli az I világháború után megtörtént Trianont,teli van minden nagy Magyarországgal a házban hűtőmágnes stb, egyenesen felzaklatja a téma,ez végett útálja, le hordja Románokat, egyszer kíváncsiságból a szerintem furcsa helyzet végett én is elkezdtem lehordani őket és ő bólogatot miközben mellette ott ül a barátja.Eddig nem érdekelt ez a téma jól elvoltunk, rengeteget jártunk szórakozni szinte minden hétvégén, beszélgetni velük, de a gyerekről kezd kirajzolódni hogy mennyire kétszínű, és hogy mennyire a családi örökségre hajt, be oltva a barátnőjét(rokonunk) ellenünk.

Szerintetek gáz hogy épp egy Román-Roma származású barátja van?(ha az "Eddig nem érdekelt"ig nézzük a kérdést.)

2020. aug. 20. 10:51
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:

Úgy hogy a srác Román, a barátnője Trianon végett elitéli a Románokat és Romániát(a barátja előtt is,kiderül hogy nemcsak én gondoltam úgy hogy alja,irracionális és mentális betegségre utal ) , az egyik nagy ellentmondásos irracionális, fura, beteg viselkedés.

Ezt a kérdést azért írtam ki mert számomra furcsa volt és senki se beszélt róla a családban, és tudni akartam én gondolom e túl(egyébként ki se írtam volna ha nem rosszabodott volna a kapcsolatunk,már közel 10 éve tudtam erről), de mivel még sok probléma van velük, és arról se esik szó a családban, csak a hátak mögött... így már a többi, furcsa és rossz tulajdonsagait is ki írtam, mert kíváncsi voltam a véleményekre,hátha kapok hasznos tanácsokat, életem egyik legnehezebb szakaszában vagyok ő végettük.

2020. szept. 6. 16:02
 22/23 anonim ***** válasza:

Most akkor a srác kétszínű vagy a lány? De nem is ez a lényeg.

Szerintem nem tudsz mit tenni. Igaza van a szüleidnek, óvatosnak kell lenni az ilyen emberekkel. A barátnőd tudna csak tenni, ha rádöbbenne hogy attól hogy a testvére valaki az nem azt jelenti hogy mindent el kell neki viselni.

Nem derült ki hány évesek vagytok, de ha komolyan gondolod a lánnyal és öszeköltöznétek akkor már jogosan mondhatanád hogy az otthonodban (lehet az albérlet is) nem akarsz feszültséget ezért ne menjenek oda.

2020. szept. 13. 14:42
 23/23 A kérdező kommentje:

Kedves válaszoló,először is köszönöm a válaszod.

Barátnőm 30 én 31 éves vagyok és már 7 éve költözött be hozzám.

Én is ezt látom hogy nem tudok mit tenni ez ellen,barátnőm nagyon oda van ennek ellenére is az ikertesójáé,szerintem mindig ez lesz,a ki tiltás már megtörtént.Mind a ketten brutálisan kétszínűek,hinni már sose fogok nekik az tuti!

De lehet előbb utóbb ebből az lesz hogy a 7 év ellenére kiszakadok ebből a "családból".

De akkor a barátnőmet "szét szedik" anyagilag ,sose lesz semmije,kicsit már kezd az lenni hogy sajnálatból vagyok vele és ezt csak az ikertesójának és a idióta barátjának köszönheti.

2020. szept. 13. 15:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!