Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lefeküdnétek így vele, vagy inkább keressek mást?
Már 2 éve ismerem a srácot, korábban együtt dolgoztunk. Eleinte nem érdekeltem, de közvetlen volt, úgyhogy összebarátkoztunk. Úgy 1 éve megkérdezte, hogy nem lenne-e kedvem randira menni vele, ha sikerülne munkahelyet váltania (aztán jött a covid is). Még sosem volt párkapcsolatom és nem is szexeltem (ő is tudja), ezért hajlottam rá. Elmondtam neki, nem tudom megígérni, hogy lesz ebből párkapcsolat, mert aspergeres vagyok, és különösképp az érzelmi/szociális dolgok nehezen mennek. Ezt meg is értette, viszont az aspergerre úgy tekint, mintha nem is létezne, szerinte a neveltetésem miatt vagyok olyan, amilyen. Aki nem ismerné, az autizmus alá sorolják, tehát valós pszichiátriai probléma.
A szexet mindenképp kipróbálnám vele, mással nem lenne esélyem, mert nagyon esetlen vagyok a szociális kapcsolatokban, és kvázi idegennel nem mernék lefeküdni. Viszont az zavar, hogy az asperger miatt esetleg nem úgy fogok reagálni, ahogy elvárható lenne egy normál embertől, nem jön majd intuitív, mit kell csinálni.
Kérdésem: csak túlparázom, olyan lesz amilyen, és majd élesben rájön a srác, hogy tényleg gáz van nálam? Vagy inkább felejtsem el, és próbáljak olyan pasit találni, aki helyén kezeli az aspergert is?
Elsősorban a szexet próbálnám ki, aztán vagy alakul valami, vagy nem.
Ahogy a kérdésben írtam, nagyon nehezen megy az ismerkedés, és arra senki sem fog hónapokat várni, hogy eléggé megbízzak benne a szexhez. Ezért jutottam arra, ha már lenne ebben is tapasztalatom, később könnyebben mehetne mással is.
Nyilván felé is kommunikáltam, hogy nem én lennék a gyerekei anyja, és rendben van vele, szóval nem hülyítem.
Probaltal mar ismerkedni? Honnan tudod, hogy nem talalsz olyat, akiben hamar megbizol?
Akkor miert nem keresel fel egy pszichologust, ha bizalmi gondjaid vannak?
Kepzeld. Nem fog kesobb jobban menni, semmi sem. A szex az nem egy varazsutes, amitol az egesz eleted konnyebb lesz.
Bocs, de onigazolsz es kifogasokat gyartasz.
Nagyon nehezen bízok meg emberekben, és jó okom van rá, nyilván az egész életem nem fogom itt kifejteni.
Egyáltalán nem azt mondtam hogy a szextől könnyebb lesz az életem, csak szeretném kipróbálni.
"Elsősorban a szexet próbálnám ki, aztán vagy alakul valami, vagy nem."
- A szexualitás még egy szerelmi kapcsolatban is hoz változást, "bonyolítja" a dolgokat. Tudom, ez nem divat manapság, már lassan moderálnak miatta... De a lányok másképp élik meg ezeket a dolgokat, és aztán másra is vágynak, ezt pszichológiai tanulmányok bizonyítják, illetve amikor sok év után valami miatt terápiára kerül sor, akkor is kibuknak ezek a dolgok.
Szóval ez a "csak dugás" annyira nem biztos, hogy működik. De most mégis a srác fele az érdekesebb: Ő járni szeretne veled, és valószínűleg szeret téged. Két lehetősége volt: Vagy elveszít téged, vagy azt mondja, amit hallani akarsz. Neki ez "utána" még nehezebb lesz.
Én drukkolok, hogy utána "alakuljon valami", és egyikőtök se sérüljön ebben a dologban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!