Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nehéz olyan nőt találni, aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nehéz olyan nőt találni, aki egyből hozzám költözne, szeret főzni, takarítani és ért a lakberendezéshez?

Figyelt kérdés
2021. márc. 13. 11:09
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:
100%
Nem nehéz, csak akkor el is kell tartani. Vagyis egy 500.000-es fizu minimum kell.
2021. márc. 13. 12:51
 22/48 anonim ***** válasza:
100%

20 as vagyok, pasi.

Nem esik le a pocsom a takaritastol, alap dolog a rend. A no meg orulne, ha kozosen csinalnatok.

Lakberendezes? Stylist nem kell?

2021. márc. 13. 13:47
 23/48 lizzi77 ***** válasza:
100%

Én értek a lakberendezéshez, de óradíjam van...az is jó lesz?

Meg ezt az egyből hozzám költözne szöveget nem értem..az első randi után?vagy az első telefonbeszélgetés után?Ennyire ki vagy fogyva a tiszta alsóból???

2021. márc. 13. 14:16
 24/48 anonim ***** válasza:
100%
És dolgozzon is ugye, amellett, hogy kiszolgál.
2021. márc. 13. 14:45
 25/48 anonim ***** válasza:
64%
Szerintem nem, az egyik exemhez én is szinte egyből odaköltöztem,, viszont pont azért, mert nem lett jó vége, még egyszer már sokkal nehezebb lenne erre rávenni. Sok nő van, aki családközpontú, és ezért ezek a dolgok is fontosak neki, viszont ők általában gyereket is akarnak már belátható időn belül, akár többet is. Főleg vallásos, régimódi családból származókra igaz ez.
2021. márc. 13. 15:16
 26/48 anonim ***** válasza:
100%
Szóval: főzzön, mosson, vasaljon, mindemellé nézzen ki jól, szexeljen veled, és dolgozzon, mert hát nem fogod eltartani.
2021. márc. 13. 15:25
 27/48 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem lehet nehez, biztos vannak olyan cégek akik bejárónőket közvetítenek ki.
2021. márc. 13. 15:40
 28/48 anonim ***** válasza:
100%
Balázs, amíg olyan alapvető információkat kihagysz, minthogy egy évtizedes alkoholista tróger vagy, aki 30-as létére az anyjával él és vagy öt éve napi szinten itt hisztériázik a nőhiánytól, addig relatíve nehéz számodra valid tanáccsal szolgálni.
2021. márc. 13. 17:55
 29/48 anonim ***** válasza:
0%
Nem ciki 30 felett szulokkel elni, anyagi oka is lehet es nem feltetlen a seggnyalas...
2021. márc. 13. 19:04
 30/48 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem nem. Többnyire hetente bizonyos napokon szokott jönni a bejárónő, de bizonyos körökben szokás a bentlakó személyzet. Ha te ebbe a körbe tartozol, nyilván nem nehéz. Más kérdés, hogy olyat mennyire nehéz,akinek meg vagy elégedve a munkájával. Nálunk például egyszerűen trehány a takarítónő.
2021. márc. 13. 22:13
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!