Milyen lakberendezési trükköd / lakás csinosító tipped van, amire nem biztos, hogy mások gondolnak, de neked nagyon bevált, és jobban érzed tőle magad otthon?
Figyelt kérdés
Akár címszavakban is jó a válasz, de hosszabb kifejtést is elolvasok.2021. márc. 10. 19:00
1/9 anonim válasza:
sok kis helyi hangulatvilágítás
2/9 anonim válasza:
Szennyesledobó. Oké, nem lakáscsinosító trükk, de nagyon praktikus, és a fürdőszobát nem csúfítja el a szennyeskosár, a ledobó pedig diszkréten el van rejtve. Aki eddig látta, odavolt érte. Kár, hogy ezt már építésnél ki kell alakítani, utólag nem lehet, vagy csak nagyon költségesen.
3/9 anonim válasza:
2: de ha a kérdező panelben lakik, akkor max. a szomszédhoz dobhatja le a szennyesét... :-DDDDD
4/9 anonim válasza:
Led csík. Falról logó műnövény ek
5/9 anonim válasza:
Két szobás a lakásom, a szobák közt két szárnyas ajtó van. Kiszedtem a küszöböt és a két szobában leraktam laminált padlót úgy szépen átvezetve az egyik szobából a másikba. Nekem így tetszik.
7/9 anonim válasza:
Bútorfólia. Ajtót, szekrényt, csempét, padlót átszépit :)
8/9 A kérdező kommentje:
Hú, némelyik válasz beindítja a fantáziámat, köszönöm! :) Na majd intézkedek.
2021. márc. 11. 12:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!