Hideghab matracok kibírnak 10 évet vagy maradjak a jól bevált bonell rugósnál?
Figyelt kérdés
2019. júl. 28. 08:08
1/5 anonim válasza:
A bonnellrugósok biztosan kibírnak 10 évet, a hideghab meg vagy igen vagy nem, de inkább nem. A nagyon drága jó minőségű matracok gondolom hogy inkább igen, de a normál árfekvésűek közül szerintem nem sok.
2/5 anonim válasza:
Szerintem egyik matrac sem bír ki 10 évet. Vagyis kibír de kérdés hogy ki az akinek megfelel egy kifeküdt matrac. 6 éves a matracom, rugós, kókusz héj, lószőr ilyen olyan szövet-műszál rétegek. 150 ezer forint volt, és már érik a cserére mert ki van feküdve, pedig nem vagyok se kövér se hét alvó.
15 év garanciát ad rá a gyártó, de azért odaírja hogy higiéniai és egyéb okokból 6-8 évente jobb lecserélni. Ezzel nem is fogtak mellé mert pont 6 év telt el és már erősen cserére érett.
A következő matracom most valami nagyon olcsó lesz, teszek egy próbát milyen egy alsó kategóriás habszivacs matracon aludni.
Nyilván hamarabb ki lesz feküdve mint egy drágább rúgós.
3/5 anonim válasza:
Az olcsó hideghab 1-2 èvet ha kibír. Nèzd meg a hideghab sűrűsègèt, az a lènyeg. Minèl sürübb, annál jobban bírja. Normális matrac kereskedèsekben ez az adat megvan, nem a reklámszöveget marketinget kell figyelni. Persze a sürübb melegebb is lehet, ezèrt kèszítik lègcsatornákkal.
4/5 anonim válasza:
Nekem egy Billerbeck latex matracom van ami már 11 vagy 12 éves és még semmi baja. Ez idő alatt már 3 ágyrácsot elpusztítottam alatta a 110 kilómmal.
5/5 A kérdező kommentje:
értem köszi a válaszokat, azért elég lehúzás hogy egy szerintem olcsón előállítható hideg habért is minimum elkérnek 30-40 ezret és csak 2 évig bírja
2019. júl. 29. 15:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!