Melyik lámpa csinál nagy fényt?
Figyelt kérdés
Szeretnék az új szobámba egy modern es olyan lámpát ami nagyon nagy fenyt csinal.egyszeruen elegem van a sotetsegbol..most se olyan sotet a szobam de en ennel vilagosabbat szeretnek.csillart semmikepp nem szertnek.tudnatok ajanlani olyan lampat ami nagy fenyt csinal?13/l2015. okt. 13. 17:27
3/6 A kérdező kommentje:
Első:persze majd kültéri lámpával vilagitok benn. Normalis valaszokat kérnek
Kettes:egyik jobb mint a masik
NORMÁLIS VÁLASZOKAT PLS
2015. okt. 13. 18:45
4/6 anonim válasza:
Ha nagyon jót akarsz akkor a szobád méretének megfelelő számú reflektor a plafonra fordítva (ebben az egyesnek igaza van)
Hasonlóan jó fényt ad a minőségi LED panel. Olyan 16-20 W-nyi fényárt csinál egy közepes szobában.
Én is szeretem az erős fényt. Két erős fénycsöves armatúrám van külön kapcsolva (ma LED panellel csinálnám)
Esetleg Phillips cinnabar mennyezeti lámpából tennék fel párat (jól néz ki) van belőle 22W-os is, de inkább
2-3 kisebbet tennék fel
Nem vagyok szakember csak imádom a fényt
5/6 anonim válasza:
Szerintem nem kell ezt ennyire túlgondolni. Veszel a szobádhoz ajánlott spotos lámpánál eggyel több foglalatot tartalmazó mennyezeti lámpát, teszel bele 3-4W-os hideg fehér ledeket, plusz ha igény van rá akkor egy asztali lámpát és kész
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :D
2015. okt. 14. 13:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!