Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen lakberendezési színvonalat takar az a férfiaknak, hogy a nő lakóhelye ne legyen igénytelen megjelenésű? Ha nem gond kort is írjatok.
🤣🤣Ez jó, tetszik ez a kérdés, én is kíváncsi vagyok.
N27
A szőnyeg ne legyen szanaszét kopva: Az nem tisztaság, hanem elhasználódás, attól még lehet tiszta. Amúgy a szőnyegek néhány év alatt is kikophatnak.
De sok embernek a legolcsóbb diego szőnyeg már nem is elég, ezért is kérdezem. Persze tudom nem 5 perc ebbe belegondolni. Holnap is jók a válaszok, amikor már letisztult hogy mi is a válasz.
Ezt így nem lehet. Az összhatás a lényeg, és a tisztaság felülír sok dolgot.
Az se mindegy, hogy milyen életszakaszban vagy. Frissdiplomásként 0 egzisztenciával azért senki sem várja el, hogy menő lakásod legyen. Csak a tisztaság.
De egy 35-40 éves egyedülálló gyermektelen nőnek azért lehet többe, mint a tisztaság.
Igen, egyre inkább ezt várják el. De már 25-től elvárás hogy több legyen mint a tisztaság. Sőt igazából 15 körül is, ha belegondolok hogy elvoltak ájulva tőlem abban a pillanatban, hogy megnézték az akkor új házunkat (semmi extra, csóró berendezés, befejezetlen, de mégiscsak ház és új.
Egyébként meg mindegy ki milyen szóval illeti, tehetős, igényes vagy kellemes. A férfiakra még a nőknél is jobban hat a környezet, és ha nem kellemes neki, elég elviselhetetlen lesz :). Annyi ami változott a régebbi korok óta, hogy akkor egyszerűbb volt saját kezűleg szépíteni a nőknek, mert varrással ment a legtöbb szépítés. De ez most vásárlással megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!