Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ekkora gond az allergia asztmám?
ahogy írják...
IQ egyenlő a nulla
emberség = nulla
felnőttség = nulla
Nekem is van most 2 kőkemény hónap allergiám, március, és az április végig nagyon rossz, igaz nekem csak az éjszaka, minden este lefekszem, jön a nehéz légzés, egyeseknek már fulladás lenne, arra van ez a kis fúvókám, és az 10 másodperc alatt elmulasztja.
De ennyi kész, cucc pakk, és ez csak egész évben 2 hónapig tart azon kívül soha semmi nem kell.
Nekem eddig 5 barátnőmből 3 értette eddig meg.
Hagyjuk már az asztmát, nekem is van, kapok rá alvesco-t...
Jobb a tüdőm mint egy átlag embernek, heti 30-40 km-t futok a kis asztmámmal.
Na akkor leszek én az ördög ügyvédje.
Mennyire csinálsz ebből ügyet? Mert ha ezért nem lehet túrázni menni meg sportolni meg hetente rohangálsz az orvoshoz és minden lehetőséget kihasználsz hogy feltűnően szenvedj akkor jogos hogy a párodat zavarja. Főleg ha ő a hasonló bajával lazán éli az életét. Nem egy ismerősöm van aki ilyen hisztis. Soha nem is kezdenék velük semmit mert irritáló aki folyton valamin szenved.
Persze ha letudod annyival hogy többet fújsz orrot és van asztma spréd szükség esetére de amúgy úgy élsz mint bárki akkor valóban a párodban van a hiba.
De azért ennyi infó alapján én nem ítélkeznék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!