Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan írjak rá a Badoo nevű...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan írjak rá a Badoo nevű társkeresőn a lányokra? 23/F

Figyelt kérdés
"Szia. Lenne kedved ismerkedni?" - Eddig így írtam rájuk és sajnos nagyon kevesen írtak vissza. De akkor mivel írjak rájuk hogy abból alakuljon is valami? Komoly kapcsolatot szeretnék.

2021. márc. 12. 08:49
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
79%
Teljesen mindegy, hogy mit vagy hogyan írsz, borítékolható, hogy nem fogsz választ kapni. Még a legrusnyább cafkának is a csillagos egekben vannak az igényei, ráadásul a nők többsége csak unaloműzőnek vagy egótuningnak használja ezeket az oldalakat.
2021. márc. 14. 16:36
 12/24 A kérdező kommentje:
Sajnos eddig 97%-ban ez a tapasztalatom nekem is. De éppen ezért szeretnék valami frappáns szöveget. Amire 100% biztosan írjanak vissza.
2021. márc. 14. 16:39
 13/24 anonim ***** válasza:
79%
Olyan nem lesz. Nincs általános recept, az ugyanaz lenne, mintha sablonszöveget írogatnál mindenkinek. Ráadásul már csak azért sem fognak 100%-osan visszaírni, mert rengeteg üzenetet kapnak, és mindig lesz olyan, akit nálad szebbnek, jobbnak, menőbbnek, gazdagabbnak stb. fognak gondolni. Tapasztalataim alapján sosem tudhatod, hogy egy nő mikor mit gondol, az egyik pillanatban még tök jó minden, a másikban meg 180 fokot fordul a gondolkodása, és már csak azt veszed észre, hogy ok nélkül és szó nélkül letiltott.
2021. márc. 14. 16:43
 14/24 A kérdező kommentje:
Na sajnos teljesen igazad van. Mennek a zöld kezek mert sajnos pont ezeket tapasztalom amiket leírsz.
2021. márc. 14. 16:56
 15/24 A kérdező kommentje:
Szóval hogyan írjak rá?🤔
2021. márc. 14. 20:26
 16/24 anonim ***** válasza:
0%

Hát,ha két autód is van..elég az autó.

Később ráérsz magadat is mutogatni.Amint ezt kimondod lényegtelenné válik a kinézeted.Csak kezd azzal,hogy szia van két autóm.A legtöbb kiscsajt meg is veszed kilóra.👌

2021. ápr. 11. 21:54
 17/24 anonim ***** válasza:
72%
Nő vagyok, Badoon ismertem meg a párom pár évvel ezelőtt. Róla csak egy olyan fotó volt fent, amin egy sziklán ül. Én pl. élből nem álltam szóba olyanokkal, akik autóval pózoltak, egyszerűen taszított, annak ellenére, hogy imádom az autókat és rendszeresen járunk Forma 1-re vagy más autóversenyekre.
2021. ápr. 12. 13:20
 18/24 anonim ***** válasza:

Valamit reagálj a profiljára, amit ott látsz az alapján. Kezd egy kérdéssel vagy egy rövid utalással. Semmiképp ne írj hosszú regényeket vagy írj magadról ódákat.

Én ha pasi lennék biztos valami vicces üzenettel nyitnék.

Nem tudom, milyen a humorod, nem akarok olyat tanácsolni, ami nem lenne önazonos, de talán az is megér egy próbát, ha így próbálsz nyitni.

2021. ápr. 12. 21:40
 19/24 anonim ***** válasza:
100%

Csak lazán. Fontos, hogy legyél önmagad, ne próbáld másnak tettetni, mint aki vagy.

Meg persze, amikor ráírsz a lányokra, legyél Chad.

2021. ápr. 12. 23:20
 20/24 A kérdező kommentje:
Mindig önmagamat adom. A legtöbb lányról semmi infó nincs fent semmi sem ír magáról és van akiről 0 és nagyon sok lányról 1 kép van fent. Tehát a legtöbbre nem tudok az "adatlapja" alapján írni
2021. ápr. 13. 18:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!