Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Tényleg túlkínálat van jó pasikból?
Itt a gyakorin is a "mért nem ír vissza a csaj?" jellegű kérdések alatt is állandóan azt lehet olvasni, hogy "csak a pasik legjobb 10%-át viszik a csajok" de a valóéletből is tudnék példákat mondani hogy jó vágású, jó anyagi körülmények közt lévő fiúkkal is 1-2 lány áll le és néha még azok is olyan visszautasítást adnak nekik hogy az már szinte megalázó.
Tudom hogy mivel a társadalmi normák megengedik hogy a lány jóval fiatalabb legyen a pasinál ezáltal valamivel nagyobb felhozatalból tud választani egy lány de ez még akkor is aránytalan.
Esküszöm úgy érzem magam mintha 10-20x-szor annyian lennénk mi férfiak.
Nem feltétlenül. Ha kimész az utcára, akkor láthatod, hogy a pasik többége nem úgy néz ki, mint a 90-es évekbeli Brad Pitt. Viszont van egy megjelenésük, stílusuk, meg értelmes pasinak tűnnek, ezért fogják a kezét egy jó csajnak.
#5 "90-es évekbeli Brad Pitt"
Ja, és valaki vagy nagyon-nagyon jóképű vagy nem jóképű? Vagy mi van?
Arra akartam utalni, hogy szerintem nem a külsőn múlnak a dolgok. De ha te abban hiszel, hogy igen, akkor az a te véleményed.
Szerintem meg nem tény, hanem egy mítosz, ami nem igaz. Viszont én ebből csak profitálok. Amíg ti a tini lányokhoz hasonlóan aggódtok a külsőtök miatt, addig én felszedem a csajokat. Na hello.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!