Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet kincset találni 25-30 éves szüzek között, vagy mind mentális beteg?
"Én: nyaktól lefelé a testemmel nincsen semmi gond. Tiszta vagyok, ápolt, de visszafogott."
Ebben az esetben nem lehet a fejeddel akkora probléma, hogy emiatt ne kelljél senkinek. Ha gondolod, írj rám, beszélgessünk.
#13: Pedig az a baj, hogy ez nem csak a többi férfi, hanem a többi nő szemében is növeli egy férfi értékét.
Van egy nagyon szűk, kívülálló réteg, aki ezt elutasítja. De sajnos a többség nem csak lefekszik az ilyen férfival, hanem még kikéri magának, hogy te milyen alapon mondod meg, hogy ő kivel szexelhet, vagy a még jobb:
- állandóra sosem jönnék vele össze, mert nagyon gáz ember, de most szingli vagyok és vannak szükségleteim.
Ezek után meg ne csodálkozzon senki, ha a férfi evolúció csúcsa manapság az, akivel csak úgy szexelnek a nők anélkül, hogy bármit is tett volna igazán értük.
Mentális beteg és ami nagyon fontos és kimaradt a vallásosság.
Műveltnek gondolja magát és ezért felsőbbrendű.
Nem értem mi köze a szüzességnek a mentális állapothoz ?
Akkor ilyen alapon az olyan emberek mint Ted Bundy, Pol Pot vagy éppen Sztálin nem voltak mentálisan betegek ugye ?
Ugyan embereket öltek, kínoztak meg...de nem érdekes egyik sem volt szűz.
Mert egy ember normalitása kizárólag a szüzességtől függ. Na ja.
Ezt mond el nekik is [link]
Egyébként magyar viszonylatban becslések szerint 30 felet kb a lakosság 2%-a szűz.
Annak az esélye hogy te ebből a rétegből találsz embert aki neked ezt bevallja, vagy éppen neked adná a szüzességét. Konkrétan esélytelen. Felejtsd el.
"Egyébként magyar viszonylatban becslések szerint 30 felet kb a lakosság 2%-a szűz."
Ez még így is 130 ezer embert jelent.
"Ez még így is 130 ezer embert jelent."
65-t ha csak a kérdező nem biszex és így is országos szinten szétszórva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!