Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy viszafogottabb, csendesnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy viszafogottabb, csendesnek tűnő nőhöz miért nem jönnek oda a férfiak "barátkozni" sem? Főleg az olyan sem aki amúgy mindenkivel közvetlen?

Figyelt kérdés

Introvertált, és nagyon felénk is vagyok, tudom ez gáz.

Általában csak nézegetni szoktak egy darabig, néha próbálok adni is jeleket, de ez nem olyan egyszerű egy ilyennek. 30N

2021. márc. 11. 21:05
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
100%
Nekem itt valami bűzlik. Pár hónap múlva szintén 30 leszek, nő, sikertelen. Nem a személyiséged lesz itt a gond, amiért nem mennek oda hozzád. Az első szűrő a külső, azon nem mész át te sem. Valamennyire szarul nézhetsz ki. Lehet, nem annyira, mint én, de hogy nem vagy egy szép, csinos nő, az teljesen biztos. Egy olyanon ugyanis kb. fürtökben lógnak, lehet akármilyen a személyisége, egy percig nem kell azon agyalnia, hogy miért nem próbálnak közeledni hozzá.
2021. márc. 12. 10:52
 22/37 A kérdező kommentje:
Totál félre értettétek a helyzetet javarészt. Volt már párkapcsolatom, egy 1 éves esély 5 éves, bár valóban férfiakkal hadilábon állok, mert annyira nem kellett ismerkedem eddig, csak úgy össze jöttek.
2021. márc. 12. 11:23
 23/37 A kérdező kommentje:
*esély helyett éves akart lenni
2021. márc. 12. 11:24
 24/37 anonim ***** válasza:
39%
Be vannak szarva, hogy beszélgetni, sőt talán még gondolkozni is kell.
2021. márc. 14. 21:02
 25/37 anonim ***** válasza:
76%
Mert azt hiszik szerelmes leszel beléjük,és az nekik nem jó
2021. márc. 17. 14:33
 26/37 anonim ***** válasza:
100%
Ha csendes vagy, miért olyan kell, aki mindenkivel közvetlen, extrovertált? XD
2021. márc. 17. 18:11
 27/37 anonim ***** válasza:
67%
#26: Minden nő felfelé kapar. Az átlagos külsejű is a leghelyesebb pasit akarja, a szürke kisegér is a környék menő kanját. Sőt, el is hiszik, hogy az ilyen alanyi jogon jár nekik.
2021. márc. 18. 10:56
 28/37 anonim ***** válasza:
78%
A hattyú halála c. mexikói szappanopera 1126. részét láthattuk, a kedves kérdező a szokásos női sirámokat adta elő, miszerint a gonosz férfiak messziről elkerülik őt. Az persze eszébe sem jut, hogy esetleg neki kellene változtatnia a mentalitásán, netán nem a legmenőbb pasik után kellene kajtatnia, de hát ez is tipikus női hozzáállás. Neki semmin sem kell változtatnia, és neki a legmenőbb faszik figyelme KELL.
2021. márc. 18. 11:17
 29/37 anonim ***** válasza:
68%
Az ilyen “félénk” nők szokták elküldeni a férfit a f@szba...
2021. márc. 18. 20:54
 30/37 anonim ***** válasza:
57%

Tipikus.. azt hiszed, hogy te vagy a világ centrumában, ha valaki nem megy oda hozzád, akkor biztos csak ők nem mernek lépni, amúgy te mindenkinek biztos kellesz, elő sem fordulhat, hogy valaki nem akar tőled semmit.

Talán mert egy extrovertált pasinak nem egy mulya csaj kell, mert meghülyülne melletted a semmittevésben. Ahogy ti is szoktátok mondani, "keresgess a saját súlycsoportodban". Vagy szedj össze egy menő rosszfiút, aki szétcsal téged, bánom is én :D

2021. márc. 20. 18:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!