Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy viszafogottabb, csendesnek tűnő nőhöz miért nem jönnek oda a férfiak "barátkozni" sem? Főleg az olyan sem aki amúgy mindenkivel közvetlen?
Figyelt kérdés
Introvertált, és nagyon felénk is vagyok, tudom ez gáz.
Általában csak nézegetni szoktak egy darabig, néha próbálok adni is jeleket, de ez nem olyan egyszerű egy ilyennek. 30N
2021. márc. 11. 21:05
1/37 anonim válasza:
A férfiak rendszerint nem barátkozni akarnak. Másrészt valószínűleg süt rólad ez a "bocsánat, hogy élek" mentalitás, ami egy felnőtt nő esetében sem igazán vonzó.
2/37 anonim válasza:
Milyen a stílusod? A nagyon félénk lányok sokszor, mamás stílust szeretnek felvenni. Ahogy az egyes írta non verbális kommunikációjuk : "bocs hogy élek"
3/37 A kérdező kommentje:
Nem mamás a stílusom pedig, és azért annyira szerintem nem is látszódik a félénkség. Annyi, hogy azt láthatják, hogy a környezetemben sem csevegek órákat.
2021. márc. 11. 21:48
4/37 anonim válasza:
Szerintem a férfitársaim többsége rohadtul unja már a hozzád hasonló nőket, akik csak pislognak, mint hal a vízből, de semmit sem lehet velük kezdeni, és még ha normálisan kezdeményezne is valaki, akkor is befosnak. Aki egy kicsit is tapasztaltabb és/vagy eszesebb, az jó messzire elkerüli az olyan nőket, akikről lerí, hogy akármennyi időt és energiát is pazarolna rájuk valaki, akkor sem érne el semmit, mert nem kerülne közelebb hozzájuk.
5/37 anonim válasza:
Miért nem te mész oda barátkozni? :) Főleg ha közvetlen az a valaki.
6/37 anonim válasza:
Magyarán full ridegnek tűnsz. Én alapvetően nyitott vagyok, szeretek ismerkedni, de egy olyan emberhez, aki láthatóan csendes, és távolságtartó nem megyek oda. Nem azért, mert bajom van vele, de én kifejezetten hangos és indokolatlanul közvetlen tudok lenni, ami sokszor a hasonló embereket zavarja. Szóval minek menjek oda? Hogy kellemetlen helyzetbe hozzam? Ha te nyitott vagy, vagy szeretnél lenni, akkor azon bizony neked kell változtatnod, hogy mások is észrevegyék ezt.
7/37 anonim válasza:
Mert félünk, hogy esetleg megsértünk valamivel, ha ennyire érzékeny típuska vagy.
8/37 anonim válasza:
#4 valószínűleg a kérdező nem is ilyen bunkókra gondolt, már bocsi.
9/37 anonim válasza:
Én virtuálisan "odamentem" hozzád, de le sem szarod az üzenetemet. Gondolom, lesz egy rakás kifogásod, hogy miért nem reagálsz. Amúgy ez jellemző, csak picsogtok, hogy nektek milyen rossz, de veletek semmit sem lehet kezdeni. Még csak azt sem mondom, hogy olyanok vagytok, mint egy darab fa, mert a darab fával legalább lehet kezdeni valamit.
10/37 anonim válasza:
#8: Sajnos túl sok felesleges kört futtattak már le velem a hasonló "kedves" hölgyek. Hiába tettem ki a lelkem, hiába próbálkoztam akármivel, nem tudtam feltörni a páncéljukat, pedig némelyikükre igen sok időt és energiát szántam. Amúgy aki 30 éves felnőtt nő létére még mindig itt tart, azt valahogy nem tudom sajnálni. És igen, lehet engem bunkónak nevezni, attól még az az igazság, hogy a kérdezőhöz hasonló emberekkel semmire sem lehet menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!