Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Minek van fent tinderen ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minek van fent tinderen ha nem szeretne ismerkedni? (Többi lent)

Figyelt kérdés
A minap történt, hogy bedobott valakit a tinder aki eléggé bejött és mivel köztudott hogy tinderen a lányokat ezerszámra ostromolják az emberek, plusz sokan nem is nézik túl gyakran az alkalmazást gondoltam bekövetem instán ha már egyszer kitette a leírásába. Vissza is követett elég gyorsan amiből arra mertem következtetni, hogy legalább minimális szinten érdeklődik irántam. Ráíratam instán (normális szöveggel) amire szinten meglepően gyorsan reagált viszont nem azt amire számítottam. Közölte, hogy ne haragudjak de mostanában elég nehéz időszaka van és nem akar ismerkedni bla bla bla. Ezt el is fogadtam, megköszöntem az őszinteségét és ezzel lezártnak tekintettem a dolgot. Viszont mégis felmerült bennem a kérdés, hogy ha nem akar ismerkedni akkor miért van fent tinderen illetve miért követett vissza ha semmit se szeretne tőlem? Persze lehet, hogy ez a nem akarok ismerkedni szöveg csak kamu volt és azért mondta mert nem jövök be neki és csak velem nem akar ismerkedni. De akkor miért követ vissza? Van erre bárkinek értelmes magyarázata? Lehet, hogy én vagyok túl szűk látókörű és ezért nem értem az egész szituációt.

2021. márc. 9. 19:12
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Bocs

Szóval a nehéz időszak* (reméljük, nem éhezik)

2021. márc. 9. 23:24
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

3 igaz.

Az olyat automatikusan balra húzom, aki annyit bír leírni, hogy kövess xy insta profilt.

Sajnos ott a többség nem komoly dolgokat keres. Unatkozik, mutogatja magát stb. Komolytalan a felület.

2021. márc. 10. 12:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!