Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kéne tinderen ismerkedni?
Fiatal lány vagyok, egyetemista de ismerkedés terén meg vagyok lőve picit.
Az egyetem az elmúlt félevben nem ment normál módon és valószínűleg most sem fog, tehát sajnos ott nem lesz olyan egyszerű új emberekkel összekerülni.
Élőben ismerkednék szívesen, járok is el helyekre de eddig semmi.
Igazából csak kíváncsiságból regisztráltam egy pár hete a tinderre, de sose volt szimpatikus ez az online módszer, nekem fura.
Matcheltem kb 10-12 emberrel, így képek alapján bejönnek, helyesnek találom őket, néhány ember rám is írt.
Természetesen vissza írtam de valahogy nem tud lekötni. Nem tudom mit kéne írnom, nincs kedvem válaszolni, rendkívül személytelennek érzem. Egy kép valahogy nekem nem elég ahhoz hogy valaki elkezdjen érdekelni.
Mit kéne írnom? Tegnap rámírt egy srác, megkérdezte miújság, én konkrétan leírtam neki hogy főzök, aztan hogy mit és milyen apropóból.
Válaszolt valamit, gondolom viccből hogy ő is enne. Fogalmam sincs hogy mit kéne vissza írnom, valahogy nem az én világom, de amúgy meg jó lenne új emberekkel ismerkedni.
Tudom hogy nem a tinderen fogom életem párját megtalálni, nem is ez a célom, olyan meglátjuk mi lesz indokkal regisztráltam.
Hogyan lehet egy vadidegennek ott beszelgetést folytatni?
Szerencsével...
Az egész csak azon múlik, hogy milyen embert fogsz ki, van akivel lehet beszélgetni, közvetlen, jól kommunikál, s van akivel nem. Akivel meg nem tudsz, akkor azzal gondolom fölösleges erőlködni.
Én tinderen ismertem meg a barátom, akivel együtt vagyunk már egy ideje. Vele már az elejétől fogva működött a kommunikáció, előtte nekem is rossz tapasztalataim voltak a tinderrel, de szerencsém volt azzal, hogy őt megismertem.
Szóval, igazából nem is akarsz különösebben ismerkedni, csak jó lenne, ha valaki random betoppanna és elhozná a csodát. Hát, öhm... Akkor mi lenne, ha nem erőltetnéd, hanem hagynád az egészet a fenébe?
Ha férfiként írtad volna ki a kérdést, akkor már legalább öten lúzereztek volna.
Egy beszélgetés mindig 2 emberen múlik. Unod hogy megkérdezi mit ettél? Kérdezz rá a hobbijara, az almaira, az életére, a kedvencekhez stb. Ha jó beszélgetést akarsz, te is tedd bele magad. Írj olyan infókat a leírásod a amikhez lehet kapcsolódni és keress olyanokat akik nem csak helyesek de egyezik az érdeklődésetek is. Nyilván ha nem alakul ki így sem, erőltetni nem érdemes.
Én nem mondanék le a Tinderről 100-bol 1x de voltak ott nagyon jó beszélgetéseim. És én ffi vagyok, lányként erre több esélyed van.
Kicsit félre lett értve a dolog.
Egyrészt olyanokat húztam jobbra akiknek a leírása IS tetszett, ötletes volt.
Nem gondolnám magam rossz beszelgetőpartnernek, sőt kifejezetten kommunikatív vagyok de inkább előben, online nem sokszor került rá sor, kevésbé vagyok benne járatos.
Szándékosan azért sem írtam azt hogy "semmi" a miújságra, hogy ne akadjon el a dolog.
Én tennék bele, szeretnék is beletenni, nem a csodát várom.!
A kérdésem arra vonatkozik hogy mi az online beszélgetés protokoll. Csak úgy illik/nem fura ha a semmiből rákérdezek valamire amit szeret ha pl a profilból nem derül ki?.
Nincs protokoll, lany vagy. Csomo match ed lesz. Probald megismerni es akkor nem lesz fura.
Arra kerlek csak, ha valaki rad ir es nem tetszik, mond meg neki oszinten. A legtobb no ezt nem csinalja, pedig nagyon banto erzes tud lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!