Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért számít ennyire a nőknek a férfiak foglalkozása?
Társkeresőn, tinderen kint van hogy a Semmelweis Egyetemre jártam..
Írnak jelölnek nők kérdezik orvos vagyok e.. mikor mondom hogy nem, hanem diplomás eü szakdolgozó, akkor utána eléggé elpárolognak ezek a nők.... miért?
"Bűnöző pálya "alsóbb szintjei", mint verőember, bérgyilkos, drogdíler, csempész, betörő. (Érdekes módon a bűnöző kaszt felsőbb részeit már nem kíséri a társadalmi lenézés, sőt a maffiafőnök, a sikkasztó és a szervkereskedő orvos általában társadalmilag tisztelt személyek)"
Nekik is van párjuk/feleségük/családjuk általában, nem ezen múlik. Nekem van olyan ismerősöm, aki egy piti drogos, soha nincs normális munkája, nincs végzettsége, csak egy "hangember" aki mindenbe belekzd, de semmit nem csinál végig, egész nap az utcán lóg, a tipikus "raszta deszkás" gyerek. Mindig volt csaja, mindenféle "trásadalmi rétegből", mindenféle kinézettel és anyagi helyzettel.
"Kőbunkó analfabéta útépítő munkások és közmunkás romák: Oké, az ő lenézésük általában helyes, mivel náluk nem a munkájuk a probléma, hanem a viselkedés. "Bmeg gecó bmeg hun a kőbányaji, odab**ak, *öblös böfögés*, há má mos mé, nemtok óvasni"
Nekik is van feleségük, gyerekük, igaz, hogy általában olyan szinten vannak ezek is mint ők. Én egy olyan gyárban dolgozok, ahol a munkások nagy része ebbe a kategóriába tartozik. Mondjuk legtöbbjük egyszerűen csak kilátástalan élethelyzetű, örül hogy kapott munkát típusú ember. De mindnek van párja, családja.
Viszont a vezetőségben, a szellemi dolgozók közül nagyon sokan vannak akik nromálisak, jól öltözöttek, okos, értelmes emberek mégsincs senkijük, akár évek óta. Van aki özvegy van akinek soha nem volt senkije, van aki nőként egyedülálló, úgy, hogy nem özvegy, pedig amúgy csinos, normális. Van olyan vezető beosztású faszi, aki egyedül él, sokáig a szüleivel volt, de miután azok meghaltak, egyedül maradt. Alkoholista, igénytelen, de amúgy egy "hatalmas koponya".
Szóval nem ezeken a dolgokon múlik az, hogy kinek lesz párja kinek nem.
Egyébként szerintem minél butább valaki és minél "butább a környezete" annál könnyebben tud családot alapítani, mert ezek az emberek ne maggódnak a jövőn, ők nem terveznek, nekik nagyrészt nincsenek kétségeik, mert borzasztó együgyűek, egyszerű életet élnek. Számukra csak a MA létezik.
De leginkább a szerencse és a jó "helyzetkihasználás" fontos, illetve a szociális készségek megléte. Mert lehet, hogy a kőbunkó segédmunkás alapból nem egy főnyeremény, de ezek az emberek általában társaságban vannak, jönnek mennek, nem otthon/egy irodában ülnek a gép előtt, nem a neten lógnak. Hanem eljárnak mondjuk kocsmázni, ahol nagyobb az esély arra, hogy a hasonló kaliberű Gizikével összejönnek, mint a 6 diplomás, frusztrált értelmiséginek aki a neten osztja az észt.
"Amúgy hogy általánosságban is válaszoljak a kérdésre: igen, számít a társkeresésnél a foglalkozása a másiknak. Valamennyire legalábbis, de szerintem nem feltétlenül a pénz miatt. Számomra vannak kimondottan taszító foglalkozások: soha nem járnék pl. marketingessel, könyvelővel, pénzügyi/banki területen dolgozóval, üzletkötővel, sales-essel, médiaprostival, meg még van pár ilyen "férfiatlan" szakma. Ezen kívül orvossal, eü-ssel sem járnék, legjobb barátnőm ápolónő, és pontosan tudom, hogy milyen lelki világuk van az eü-ben dolgozóknak, nagyon durva, számomra teljesen idegen."
A médiaprosti és a banki alkalmazott/könyvelő az nagyon nem egy kategória. Muszáj volt leírnom, gazdasági szakra járok. A médiaprostit/instacelebet megértem, az tényleg olyan.
"És közel sem élveznek olyan lenézést, mint mondjuk a takarítók, karbantartók vagy áruházi dolgozók."
Őket ki nézi le? Kamionosokról nálam az a kép, hogy őskori, prostizós parasztok. Takarítót, karbantartót lenézni? Az összes takarító nénit névről ismerem, a fő karbantartó bácsit is, bár aki most volt nálunk, hogy megszerelje az áramot, új volt, neki nem tudom a nevét. Áruházi dolgozók? Mi lenézni való van azokban az emberekben, akik miatt tisztaság van, megy a légkondi, és kiszolgálnak?
Biologia. Csaladtervezes szempontjabol az szamit megbizhatonak akinek van egy biztos hattere.
Miert tetszik egy bizonyos testalkat sok ferfinak? Mert a termekenysegre utal. Ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!