Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért számít ennyire a nőknek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért számít ennyire a nőknek a férfiak foglalkozása?

Figyelt kérdés

Társkeresőn, tinderen kint van hogy a Semmelweis Egyetemre jártam..

Írnak jelölnek nők kérdezik orvos vagyok e.. mikor mondom hogy nem, hanem diplomás eü szakdolgozó, akkor utána eléggé elpárolognak ezek a nők.... miért?

2021. márc. 9. 13:50
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
0%

20.

Nekem nem, de ők általában népszerűek az ellenkező nemnél és a társadalmi megítélésük is pozitív, nem hallottam még lenézést a kamionosokra (kivéve az ukrán vagy török változatra). És árad belőlük az a "szabad életem van" mentalitás ami mindig is pozitívum volt a lenézett munkakörökhöz képest.

2021. márc. 9. 16:15
 22/35 anonim ***** válasza:
23%
Mert milyen menő lehet a barinők előtt egy orvos pasival, azért. Ő még egy orvost is tudott fogni magának.
2021. márc. 9. 16:39
 23/35 anonim ***** válasza:
12%
Amúgy simán be is kamuzhatod, hogy orvos vagy. 99%-uk úgyse tud megkülönböztetni egy ápolót egy orvostól.
2021. márc. 9. 16:41
 24/35 anonim ***** válasza:
90%
Pénz
2021. márc. 9. 17:02
 25/35 anonim ***** válasza:
Az alapján vagy a szemükbe vonzó, hogy mit értél el és mit birtokolsz. Női pszichológia, ennyi. De ezt még maguk a nők is lefikázzák, hogy nemigaz, hiába van saját gyakorlati tapasztalatod róla. Ha a státuszod magas, akkor is imádni fognak. Nem maguk állapítják meg, hogy te most értékes vagy -e, hanem az alapján amit a környezeted vél rólad. Ha orvosként elismertek, akkor ők is el fognak ismerni nagyemberként.
2021. márc. 9. 17:29
 26/35 anonim ***** válasza:
91%

Figyelj, nőként mondom, ne törődj az ilyen csajokkal. Igen, aláírom, hogy a nők között van egy réteg, akik kimondottan buknak az orvosokra, valószínűleg felkeltetted pár ilyennek az érdeklődését.

Szerencsére azért nem minden nő ilyen. Ráadásul a mentőtiszt pont egy szexi férfias foglalkozás sok nő szemében (asszem pár éve volt is egy ilyen felmérés, hogy top10 legférfiasabb szakmák a nők szerint, és élen voltak a tűzoltók, mentősök stb).

Amúgy hogy általánosságban is válaszoljak a kérdésre: igen, számít a társkeresésnél a foglalkozása a másiknak. Valamennyire legalábbis, de szerintem nem feltétlenül a pénz miatt. Számomra vannak kimondottan taszító foglalkozások: soha nem járnék pl. marketingessel, könyvelővel, pénzügyi/banki területen dolgozóval, üzletkötővel, sales-essel, médiaprostival, meg még van pár ilyen "férfiatlan" szakma. Ezen kívül orvossal, eü-ssel sem járnék, legjobb barátnőm ápolónő, és pontosan tudom, hogy milyen lelki világuk van az eü-ben dolgozóknak, nagyon durva, számomra teljesen idegen.

Nyilván mégiscsak az ember a személyisége alapján próbál hivatást választani, szóval igenis fontos ez a kérdés.

2021. márc. 9. 17:55
 27/35 anonim ***** válasza:

"Nyilván mégiscsak az ember a személyisége alapján próbál hivatást választani, szóval igenis fontos ez a kérdés."

Fontos valamennyire. De én inkább annak a híve vagyok, hogy beszélgetek a másik emberrel, és úgy ismerem meg a személyiségét, minthogy bekategorizálom a munkája alapján már előre, és lelépek, ha nem tetszik.

Ismertem normális marketingest és biztosításközvetítőt is, akik kimaradtak az elmebeteg stílusból, és jószándékkal, tisztán magyarázzák el a szerződéseket is a termékeket is. Szóval, aki ez alapján dönti el beszélgetés előtt, akar e a másiktól valamit, túl hamar ítélkezik.

2021. márc. 9. 18:04
 28/35 anonim ***** válasza:
92%

"nem hallottam még lenézést a kamionosokra"

Nagyon más világban élünk.

2021. márc. 9. 18:12
 29/35 anonim ***** válasza:

28.

Hát nagyon. Itt a társadalom megbecsült tagjai, a városomban rengeteg a kamionos férfi. És közel sem élveznek olyan lenézést, mint mondjuk a takarítók, karbantartók vagy áruházi dolgozók.

2021. márc. 9. 18:39
 30/35 anonim ***** válasza:
Mond azt, hogy orvos vagy.
2021. márc. 9. 18:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!