Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőjogi szervezetek szándékosan állítják, hogy a prostituáltak meg vannak félemlítve meg emberkereskedelem áldozatai?
Mert ezekről a rémtörténetekről nekem az ugrik be, hogy kell valami álszerénység, amivel lehet takarózni, amikor kiszállnak az iparból meg amire lehet hivatkozni, hogy miért nincs sok év után pénzük, mert mégiscsak jobban hangzik, hogy elvették tőlük az emberkereskedők, minthogy sokszázezres ruhákat vásároltak meg elkokózták meg elutazták, amíg lehetett utazni.
A harmadik világban valóban van emberkereskedelem, szóval Magyarországról és a fejlett világról beszélek.
Pedig szerintem a legtöbben élvezik ezt a munkát, vagy ha nem is élvezik (hiszen kevesen élvezik a munkájukat), de azért nem cserélnék le átlag fizetésű munkára meg a legtöbbnek a türelme még a következő hónap tizedikéig sem terjed ki, nemhogy esetleg néhány évig, amíg egy tanfolyammal megsokszorozná a fizetését.
Rengeteg olyan, saját lakással rendelkező férfi van az országban, aki örülne, ha legalább néhány hónapig nem lenne magányos. Aki meg így is-úgy is ebből él, annak még jobb, hogy nem cserélődnek az emberek, hanem ugyanazzal, aki esetleg normálisan bánik vele.
Ez pedig logikailag teljesen kikezdhetetlen, hiszen csak elrugaszkodott idealizmussal lehet érvelni ellene, hogy "ha félmilliós fizetést kapna a közmunkás is és ingyen lenne az albérlet, akkor nem kényszerülne eladni senki a testét"
vagy pedig rosszindulattal, hogy "szemét tetű férfi kihasználná a szegény lány szorult helyzetét".
De valójában egyik sem érv.
Az előbbi ellen a lakosság 80%-a felháborodhatna, beleértve az orvost is, akinek a tanulása mennyisége és az orvosi egyetem ára nem áll arányban a jövedelmével.
Utóbbin meg könnyen lehetne segíteni, ha kijelölnének egy szociális munkást, aki mentorálja a lányt és így olyan lenne, mint az örökbefogadó szülők és az örökbefogadott gyerek dolog, hogy ott is ellenőrzik a szülőket, hogy mennyire bánnak jól a gyerekkel.
Úgyhogy hol van az a sok emberkereskedelem áldozata, akinek annyira rossz az élete meg elveszik a stricik a pénzüket és menekülnének, de nem tudnak?
Mert szerintem sehol, csak propaganda az egész.
17-es vagyok.
19-es, látom neked sem megy az értő olvasás.
"Milyen szerencse, hogy itt minden női válaszoló annyira ért a témához, csak mert olvasott 2 cikket a témáról."
Mint írtam, a tanulmányaimhoz hozzátartozott az ifjúságvédelem, mind elméleti, mind pedig gyakorlati szinten, úgyhogy ez nem jött be. 😉
Én egy szóval nem mondtam, hogy sokan nem önszántukból csinálják, persze, sok ilyen nő is van. Arra a felvetésére reflektáltam a kérdezőnek, miszerint nálunk nem létezik az a fajta prostitúció, mikor a lányok/nők ténylegesen kényszerítve vannak erre.
"Amúgy a nehéz körülményekről annyit, hogy anyukám nehéz körülmények között élt nagyon sokáig anyagi szempontból gyerekként. Nem kvának ment el hanem egyetemre és sose kellett eladnia magát"
Már megint az a frány értő olvasás...Nem azokról a lányokról írtam, akik ÖNSZÁNTUKBÓL csinálják, ha nem azokról, akiket gyakorlatilag "fogságban" tartanak és ténylegesen a túlélésért teszik, különben agyonverik őket.
Szívesen megadnám a válaszomban említett lány elérhetőségét, hogy az összes ilyen nyominak elmesélhesse, miken ment keresztül, talán akkor felfognátok, hogy nem csak a luxusprostik világa létezik és nem csak azoké, akik önszántukból választották ezt az utat, hanem vannak az áldozatok, akik iszonyúan megszenvedték ezt és szenvedik a mai napig.
"19-es, látom neked sem megy az értő olvasás."
Nyilván ha azt írom, hogy minden, akkor nem írom oda, hogy van egy nő, akinek ehhez kapcsolódik a munkája az összes többi nem ért hozzá. Akkor ha neked megy az értő olvasás nyomikám leszűrted volna, hogy szerintem az áldozatok vannak kevesebben és többen szarra se vitték és azért kur.vák. Na én meg arra reflektáltam, hogy a konkrét áldozatok vannak kevesebben nem csak olyanok vannak. Fránya értő olvasás.
"Rengeteg olyan, saját lakással rendelkező férfi van az országban, aki örülne, ha legalább néhány hónapig nem lenne magányos."
Persze, beszéld le az alvilági szervezetekkel, hogy engedjék át a lányokat az otthonukban élő rendes, magányos férfiaknak. :D:D
Elvégre ha így is úgy is d. gni kell, akkor legalább a magányos férfi járjon jól.
Az nem tűnt fel, hogy ez az egyik legjobban fizető biznisz, és nyílván eszükben sem lesz felszámolni, mikor csak egy nőn xarrá keresik magukat, ha hónapokig, évekig dolgozik nekik. Van erről egy film is amiben részletesen bemutatja, hogy csalnak el külföldre szerelmes vagy jobb munkabér reményében nőket, asszonyokat, naiv gyereklányokat külföldre. Itt:
Megzsarolják, megfenyegetik, megverik, elveszik a papirjait a nőnek, ezzel kezdik. A család nem tud semmit. Nem hiszed? Mert nem látod, nem tapasztaltad attól még létezik. Veszélyes kerülőkkel, krimibe illő menekülés után van amelyik ott tudja hagyni a szakmát, de évekig félelemben élhet, mert az aranytojást tojó tyúkokat nem szeretik csak úgy elereszteni a stricik, maximum amikor már megöregedett akkor kap valami adminisztratív munkát vagy segít más lányokat beszervezni. A "szegény magányos férfiak" örülhetnek, hogy senki sem veri és alázza őket napi szinten, fenyegeti őket, éhezteti, hogy jó vékony kislányos alkat maradjon, hogy tetszen a kuncsaftoknak. Ennyit erről.
#21: "Arra a felvetésére reflektáltam a kérdezőnek, miszerint nálunk nem létezik az a fajta prostitúció, mikor a lányok/nők ténylegesen kényszerítve vannak erre."
Én sem ennek a létét tagadtam, hanem az arányait. Van rengetegféle perverzió, meg a darkweben is vannak durva dolgok, van, aki kifejezetten azt kéri a pénzéért, hogy eszméletlen lányt dughasson, ott valóban logikus lehet az emberkereskedelem a futtatók részéről.
A nőjogi szervezetek túlzásaiba kötöttem bele, miszerint már egyenesen a többség az, aki áldozat. Aki fent vagy egy rosszlányokon, lakást bérel a Marina-parton vagy simán csak a Váci utcában szólítgat le embereket, mindegyik nagyon messze van az emberkereskedelemtől.
De még a lepukkant zsákfalukban az útszéli is sokszor hosszú ÉVEK életvitelének áldozata és sokszor már évekkel ezelőtt sem akart akart elköltözni a perspektíva nélküli faluból. Ezek is mind saját döntések.
"akiket gyakorlatilag "fogságban" tartanak és ténylegesen a túlélésért teszik, különben agyonverik őket."
Én nem járok fizetős lányokhoz, de számos ismerősöm igen és egyik sem említett, talán csak ritka alkalmakkor olyat, hogy volt férfi is másik szobában, de alapvetően bármelyik meg tudna pattanni, ha nagyon akarna.
Egyszerűen végiggondolja, hogy nem éri meg, mert normális életet kéne élnie, az meg nehéz.
"Szívesen megadnám a válaszomban említett lány elérhetőségét, hogy az összes ilyen nyominak elmesélhesse, miken ment keresztül"
Szóval megadod a csak a rosszlányokon elérhető 2000+ fizetős lány meg ennél is több webcam modell (akiknek még szexelniük sem kell, maximum a pasijaikkal vagy maguk által választott "statisztákkal")-hez képest azt az EGYETLEN nőt, aki elmeséli, hogy min ment keresztül.
Az élet igazságtalan és kegyetlen és néha nem tudod mi miért történik, de alapvetően minimális azok száma, akiknél annyi dolog áll együtt, hogy valóban önhibájukon kívül kerülnek bele ÉS akaratuk ELLENÉRE maradnak benne.
Na jó, itt adtam fel.
Higgyétek azt, hogy a prostik élete csupa luxus, koktél, móka és kacagás, és persze imádják, mikor a 100 kilós, izzadt tagok megdugják őket...
25: Ne feladd, hanem mutass ellenpéldát. Tömegével kellene lenniük olyan lányoknak, akik szeretnének kiszállni. Mégse látok, nemhogy tömeget, de egyet sem. Egyetlen egyet sem.
Illetve ne sarkíts és ne szalmabábot püfölj, hanem a hozott érveimmel vitatkozz!
Senki nem mondta, hogy mindenkinek csupa luxus, az csak a szakma csúcsa, azért tenni is kell nem is keveset. Azt mondtam, hogy még a flegmafejű, semmit sem vállaló gumisfranciás csaj is jobban keres, mint bármilyen Aldis dolgozó.
És azt sem, hogy imádja, ha 100 kilós izzadt tagok dugják, de pont ezért, minél igényesebb egy lány és minél jobban ad magára, annál jobban tud válogatni a kuncsaftkörből, végül akár specializálódni is.
Már egy szimpla egyetemista, nyelvet beszélő lány is dönthet úgy, hogy a napi sok futószalag kuncsaft helyett napi 2-t vállal, több hetes várólistája van és komoly pénzeket elkér 1-1 alkalomért olyan sármos úriemberektől, akiknek amúgy nem is okozna gondot a csajozás, csak épp biztosra akarnak menni, mert sokkal több a pénzük, mint az idejük.
De mondom, várom az ellenpéldákat...
#26: Így van. Látod, amint kijelentettem, hogy ellenpéldát mutasson, egyből elkussolt. Pedig én tényleg az a típus vagyok, aki a média elé is kiállnék, csak sajnos egyetlen nő sem meri vállalni a kihívást, mert még anno Istenes Bencét is elkaszálták a Vigyél el című műsorral, ami arról szólt, hogy 30 nő verseng egyetlen férfiért (beleértve a beépített, médiás szereplőket, mint az ilyen műsorokban már megszokhattuk), csak aztán végül a hipergámia működése olyan durva szinten megmutatkozott ott is, hogy a néger orvost senki nem nyomta ki, az 165 centis kopasz testépítőt meg mindenki, mert az anyjával élt és szeretett számítógépes játékokkal játszani.
Gyakorlatilag bármilyen nő, akit negatív dolog ér, az olyan szinten keresi magának, mint az a férfi, akire például építőiparban ráomlik egy fal. Kísérti a sorsot és beszopja. Ennyiheh...
Csak a férfi általában azért teszi ezt, hogy fenn tudja tartani önmagát, mert a puncival szemben a faroknak nincs szexpiaci értéke, amiért valaki ingyen lakhatást biztosítana neki, ellenben a nő a luxus vágyáért, mint a Gyűrűk ura Gollamja, akit megrészegített a csillogás. Bármelyik nő, aki ezt az ipart választja, nem kényszerből teszi, főleg nem kényszerből marad benne és nem éri be egy átlagos életszínvonallal, luxusra vágyik. Ennyi és pont! És ezt a tényt senki nem tudja cáfolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!