Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőjogi szervezetek szándékosan állítják, hogy a prostituáltak meg vannak félemlítve meg emberkereskedelem áldozatai?
Mert ezekről a rémtörténetekről nekem az ugrik be, hogy kell valami álszerénység, amivel lehet takarózni, amikor kiszállnak az iparból meg amire lehet hivatkozni, hogy miért nincs sok év után pénzük, mert mégiscsak jobban hangzik, hogy elvették tőlük az emberkereskedők, minthogy sokszázezres ruhákat vásároltak meg elkokózták meg elutazták, amíg lehetett utazni.
A harmadik világban valóban van emberkereskedelem, szóval Magyarországról és a fejlett világról beszélek.
Pedig szerintem a legtöbben élvezik ezt a munkát, vagy ha nem is élvezik (hiszen kevesen élvezik a munkájukat), de azért nem cserélnék le átlag fizetésű munkára meg a legtöbbnek a türelme még a következő hónap tizedikéig sem terjed ki, nemhogy esetleg néhány évig, amíg egy tanfolyammal megsokszorozná a fizetését.
Rengeteg olyan, saját lakással rendelkező férfi van az országban, aki örülne, ha legalább néhány hónapig nem lenne magányos. Aki meg így is-úgy is ebből él, annak még jobb, hogy nem cserélődnek az emberek, hanem ugyanazzal, aki esetleg normálisan bánik vele.
Ez pedig logikailag teljesen kikezdhetetlen, hiszen csak elrugaszkodott idealizmussal lehet érvelni ellene, hogy "ha félmilliós fizetést kapna a közmunkás is és ingyen lenne az albérlet, akkor nem kényszerülne eladni senki a testét"
vagy pedig rosszindulattal, hogy "szemét tetű férfi kihasználná a szegény lány szorult helyzetét".
De valójában egyik sem érv.
Az előbbi ellen a lakosság 80%-a felháborodhatna, beleértve az orvost is, akinek a tanulása mennyisége és az orvosi egyetem ára nem áll arányban a jövedelmével.
Utóbbin meg könnyen lehetne segíteni, ha kijelölnének egy szociális munkást, aki mentorálja a lányt és így olyan lenne, mint az örökbefogadó szülők és az örökbefogadott gyerek dolog, hogy ott is ellenőrzik a szülőket, hogy mennyire bánnak jól a gyerekkel.
Úgyhogy hol van az a sok emberkereskedelem áldozata, akinek annyira rossz az élete meg elveszik a stricik a pénzüket és menekülnének, de nem tudnak?
Mert szerintem sehol, csak propaganda az egész.
Prosti és prosti között óriási különbségek lehetnek. Vannak okos, intelligens, csinos nők, akik önként vállalják a prostitúciót. Velük nem csak szexelni lehet, hanem meg is lehet jelenni társaságban. Ők tényleg annyit kérnek egy éjszakáért, amennyit nem szégyellnek. Sokan ebből a pénzből fedezik az egyetemi tandíjukat, albérletet, meg úgy általában az egyetemi létet. Akár luxus életvitelt is tudnak biztosítani ezzel a munkával. El tudom képzelni az is, hogy ezek a nők élvezik a munkájukat, legalább egy ideig. Meg tudják határozni, milyen időközönként fogadnak kuncsaftot és kit fogadnak. De sok olyan lány is van, akit a saját családja ad el prostituáltnak. Vagy a "szerelmük" kényszeríti őket prostitúcióra. Ezek a lányok általában aluliskolázottak, hátrányos helyzetű településekről származnak, ahol nincs munkalehetőség. Sokaknak külföldi munkát ígérnek, kiviszik őket Svájcba, Németországba, ahol aztán elveszik az irataikat, telefonjukat. Mivel nem beszélik az adott ország nyelvét, nem tudnak segítséget kérni. Akik Magyarországon maradnak, ők is kiszolgáltatott helyzetben vannak, mert nem értenek semmihez, nehezen tudnak szakmát váltani. Már ha felfogják, hogy lenne más lehetőségük.
Összefoglalva: igen, vannak olyan prostituáltak, akik önként választották ezt a munkát. És vannak olyanok is, akik valamilyen kényszer hatására csinálják.
Minden ilyen nő és férfi mögött más és más történet van. Én beszélgettem olyannal, aki egy "védett házban" segítő. Ide a prostitúció és az emberkereskedelem áldozatai menekülnek. Azért védett, mert nem nyilvános, hogy hol van, különben a stricik megtalálják.
Nem "nőjogi szervezet" tartja ezt fenn. Ugyanis az emberkereskedelem és a prostitúció áldozatai között férfiak is vannak.
De nyugodtan áltasd magad azzal, mikor ilyen nő vagy férfi szolgáltatásait igénybe veszed, hogy örül, hogy veled van, pénzt is kap és nem fogja a fennmaradó időben a stricije ezt tőle elvenni és még jól meg is verni... :))
Nem igazán értem mi értelme az ilyen kérdéseknek, kb. mint azt mondanám, a bangladesi gyerekek valójában jól érzik magukat a szeméttelepen egész nap, végül is nem olyan rossz az, az süt a nap és a szabadban is vannak, pénzt is keresnek.
Az a baj, hogy még csak fel sem fogod mennyire primitív vagy.
Észérvekkel meggyőzhető vagyok. Egyedi esetek kivetítésével a többségre nem. Szerintem jóval több prostival beszélgettem, mint az itteni férfigyűlölő nők és valahogy mindig az jött le, hogy vagy nem akar segítséget, vagy olyan segítséget akarna, hogy egy gazdag sugar daddy élete végéig eltartja.
És nem a munkát élvezi, hanem a könnyű pénzt. Az ilyen ember utálja a munkát, bármi is a munkája.
Fú, kérdező, hogy te mennyire ostoba vagy...
Mi a lófaxnak dumálsz baromságokat valamiről, amiről az égvilágon semmit nem tudsz?
Élvezik, mi? Biztos nagyon élvezik, hogy naponta átmegy rajtuk ki tudja hány idegen faszi, vagy hogy kint kell ácsorogni még a mínuszokban is egy szál semmiven, és ha nem teljesítik a "kvótát" a stricijük még jól meg is veri őket, na meg, hogy az összes pénzüket elveszi tőlük...ez ám az álom élet. Igen, itt, nálunk is ugyanúgy működik ez az iparág.
Rengeteg olyan lány van, aki rossz körülmények között él, aztán jön egy csóka, az ujja köré csavarja, aztán kiállítja az utcára. Tipikus sajnos, hogy ezek a görények gyermekotthonok körül bóklásznak és ott vadásszák le a szeretetéhes kislányokat (tudom, mert a szakmámból kifolyólag van ifjúságvédelmis tudásanyagom).
A legtöbb embernek fogalma sincs, milyen egy gyermekotthon és milyen dolgok folynak ott.
Ismertem egy lányt, akit szintén onnan csábítottak ki, nagyon jól el tudják adni a "jobb élet reményét" ezeknek a rosszsorsú fiataloknak.
És nem, nem önszántukból csinálják, sőt.
Ő elmesélte nekem az egész történetét, nagyon durva.
A stricije verte, pénze nem volt, mert le kellett adnia. Non-stop figyeltetve volt "munka" közben, nehogy megszökjön és hasonló finomságok. Végül sikerült meglépnie, de utána még hónapokig rettegett, nehogy megtalálják és megöljék.
És hidd el, sajnos nem ő az egyetlen.....
Amúgy rengeteg dokumentum film van a témával kapcsolatban, javaslom, nézz meg párat, hátha helyrebillen az agyad és nem írsz ki ilyen faxságokat.
Egy percig nem csodálkozom azon, hogy nincs nőd.
Ismerek egy tipikus incel pasit. Ő azt erőltette egy beszélgetés során, hogy a nők élvezhetik a nemi erőszakot. Ő se véletlenül incel.
"Fú, kérdező, hogy te mennyire ostoba vagy...
Mi a lófaxnak dumálsz baromságokat valamiről, amiről az égvilágon semmit nem tudsz?
Élvezik, mi? Biztos nagyon élvezik, hogy naponta átmegy rajtuk ki tudja hány idegen faszi, vagy hogy kint kell ácsorogni még a mínuszokban is egy szál semmiven, és ha nem teljesítik a "kvótát" a stricijük még jól meg is veri őket, na meg, hogy az összes pénzüket elveszi tőlük...ez ám az álom élet. Igen, itt, nálunk is ugyanúgy működik ez az iparág.
Rengeteg olyan lány van, aki rossz körülmények között él, aztán jön egy csóka, az ujja köré csavarja, aztán kiállítja az utcára. Tipikus sajnos, hogy ezek a görények gyermekotthonok körül bóklásznak és ott vadásszák le a szeretetéhes kislányokat (tudom, mert a szakmámból kifolyólag van ifjúságvédelmis tudásanyagom)."
Milyen szerencse, hogy itt minden női válaszoló annyira ért a témához, csak mert olvasott 2 cikket a témáról. Újra elmondom, van aki önszántából, van aki kényszerből. Az önszántából azt jelenti nálam, hogy semmihez se ért és azért teszi. Ilyen alapon a gyári munkás se önszántából áll a gyártósor mellé. Amúgy a nehéz körülményekről annyit, hogy anyukám nehéz körülmények között élt nagyon sokáig anyagi szempontból gyerekként. Nem kvának ment el hanem egyetemre és sose kellett eladnia magát, dolgozni is tudott amikor kellett. Gondolom a mai kvák olyan sokat tettek azért, hogy legyen normális munkájuk. Biztos mérnök diplomás nőkről van szó, akik nem kaptak munkát a diplomájukkal. Azért mert valaki látott pár doksifilmet nem lesz szakértő. Nyilván vannak olyanok is meg olyanok is akik szartak tanulni és semmire se vitték. Szerinted ha felajánlod egy kvának, hogy sose kell eladnia magát de akkor járjon egyetemre és dolgozzon irodában ha elvégezte, hányan tennék meg? Mert sokaknak lenne választása ha vitte volna valamire. Az más kérdés, ha valakit kényszerítenek. Csak az a baj, hogy a szakmunkás pasi maga tehet a nyomoráról, viszont egy nő csak áldozat lehet ugye? A szegény nők mindig álfozatok, bezzeg a szar sorsú pasik nem.
#17: Igen, logikusnak tűnne, hogy nem élvezik, hogy mindenféle undorító idegen átmegy rajtuk és kint állnak az utcán. De a segítséget mégsem fogadják el.
Ugyanez igaz a hajléktalanokra és a függőkre is. Az utcán élni sem buli, mégis sokan jobban szeretik a szabadságot, minthogy a jobb életért elfogadjanak bizonyos kereteket.
Hányni és rosszul lenni az alkoholtól és a drogoktól sem olyan jó, ahogy a másnaposság sem, mégis valami hiányt kompenzálnak ezek az emberek az életükben és a pótszerek nyújtotta pillanatnyi öröm többet nyom a mérlegen, mint a jövőbeli rossz.
Az emberek többsége szeret hinni a csodákban, a gyors és erőfeszítésmentes megoldásokban, csak az átlagembernél ez nem nyilvánul meg ennyire extrém mértékben, mint az annyira impulzív embereknél, akik heti, de sokkal inkább napi fizetést akarnak, mert ennyire képtelenek az önuralomra, vagy az alkoholistánál és drogosoknál, akik józanul képtelenek elviselni a világot vagy a szerencsejátékfüggőknél, akiknek meggyőződése, hogy annál jobb módja nincs számukra a meggazdagodásnak.
#18: Valóban, az igazság és a tudományos tények néha fájdalmasak tudnak lenni.
#19: "Csak az a baj, hogy a szakmunkás pasi maga tehet a nyomoráról, viszont egy nő csak áldozat lehet ugye? A szegény nők mindig álfozatok, bezzeg a szar sorsú pasik nem."
Igazából én azt látom az egészben, hogy aki szociális munkásnak tanult, az érdekelt abban, hogy hasznos funkciója legyen, emiatt képes torzítani a valóságot is.
Mint a pap, aki mindent a vallással magyaráz.
Érthető, hogy senki nem örül, ha lerombolod a világképét, mert azzal egyúttal azt is el kellene ismernie, hogy vonatkerékpumpálónak tanult éveken át, ráadásul még mekkora balek is, amiért ő őszintén hitt benne, hogy segítségre szorulnak, közben meg mikor nagyon szorult helyzetben vannak, akkor a legjobb formájukat mutatva könyörögnek segítségért.
Mennyi védett házat árult már el prosti, mert egy idő után, ahogy gyógyultak a verés sebei, újra fellángolt benne a stricije iránt érzett szeretet és egyre jobban kezdte gyűlölni a segítségnyújtóit, amiért keretek közé akarják szorítani, rájött, hogy mégsem ezt a lovat akarta és vissza kéne csinálni mindent, hiszen ahogy megy ki a kokó hatása, már rögtön minden nehezebbnek tűnik és 8 órát kibírni egy pénztárban... Pláne 12-t... Azok után, hogy korábban egy gyors franciáért kapott annyit, mint ott egy hosszú munkanapért. Meg az albérlettel a macera, neki kéne intézni mindent, amit korábban a stricije csinált. A kauciót se tudná letenni, mert ha egyben a kezébe kapná a fizetését, rögtön elindulna shoppingolni, vagy a családja jelenne meg, aki lehúzná őt pénzről, de hát mégiscsak a családja. Korábban a stricije őket is összeverte, de a szociális munkás nem fogja tőlük megvédeni. Meg amúgy is, az csak egy semleges droid, aki a munkáját végzi, eljátssza, hogy törődik, a sticije viszont igazán szerette őt, szívből. Igazi kötelék volt köztük, amit senki nem téphet szét. És talán már ő is megbánta a dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!