Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők. Számit vakamit ha egy pasi a számára komfortosabb, 1-2 számmal nagyobb susogós farmert vesz fel es nem azt a meleg, feszülős csőgatyát?
Figyelt kérdés
2021. márc. 6. 12:55
13/16 anonim válasza:
Ezzel így ebben a formában, ahogy a képen van, nincs gond.
14/16 anonim válasza:
Nem kotelezo skinny jeansben jarni, szep labakkal sem. Igaz, hogy nehez normalis fazont talalni, de lehet.
Egy klasszikus fazonu farmer van rendben, nem a trotyi gatyo.
A skinny jeans es macskanadrag makacs terhoditasat tenyleg rohejesnek latom.
15/16 anonim válasza:
Számít. A "susogós" jelenléte a ruhatárban eleve kizáró ok. Nem csak azért, mert ordenárén néz ki (két számmal nagyobb..ezt nem kommentálo), hanem azért mert óriási életstílusbeli és világnézeti különbséget jelent számomra. Egyébként van átmenet a bu*igyerekes csőnaci (Hány éves vagy?) és a suttyó proli mackó között. Pl.amit a férjem hord. Heteroszexuális, felnőtt férfiaknak való klasszikus szabású, anyagú és színű ún.nadrág, vasalt, egyszínű (kék vagy szürke) inggel és ezen a színskálán mozgó, mintáktól és logóktól mentes, nem kinyúló pulóverrel. Tiszta, fűzős, utcai cipővel. Ennyi. Mármint részemről a "férfi ruházat" szónál ez szerepel a szótárban, de én középkorú vagyok. Fiatal koromban a biztosító tűkkel teleszurkált punkokra buktam. Ha te azonban a két számmal nagyobb susogósban érzed jól magad, akkor hordd azt. Biztosan találsz majd egy kedves, egyszerű lányt a faluból vagy a telepről, aki vonzónak tart. Ezzel ugye nagyjából belőtted a célközönséget. Szerintem nem érdemes másnak mutatnia magát az embernek, mint amilyen valójában, mert így van esélye igazán hozzá illő párt találni.
16/16 anonim válasza:
Én sosem szerettem, ha feszül rajtam a gatya. Abban még orrbarúgni sem tudnál senkit, ha a helyzet úgy kívánja :D (viccet félretéve 1-2 méret ide vagy oda tökmindegy, azért van a nadrágszíj, nem dísztárgy!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!