Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők mit gondolnak randira szándékosan BKV-val érkező férfiakról?
Egyre jobban elterjed ez a szokás férfiak között, hogy nem mutatják meg azonnal a teljes arzenáljukat, hanem csak szépen fokozatosan.
Azzal a nem titkolt céllal, hogy kiszűrjék a valódi, érzelmeken alapuló párkapcsolatra teljesen alkalmatlan, haszonleső, női nem szégyene genetikai hulladék szukákat.
A módszer úgy tűnik nagyon hatékony, és nagyon egyszerű.
Szinte mindig BKV-val mentem randira. (Randi alatt most netes ismerkedést értek. Az egészen más, ha már régebbről ismerjük egymást.)
Volt olyan, aki rákérdezett, könnyen tudtam-e parkolni. De mondtam, hogy gyalog jöttem, mert a kerületben lakom és ilyen távra hülyeség autóba ülni.
Sőt, volt már olyan is, hogy bringával mentem randira, mert mindketten azt terveztük, hogy erdőbe megyünk a hétvégén.
Pestiként nem értem, ki megy kocsival amúgy randira? Hát egy sört/bort nem tud úgy meginni.
Semmit nem gondolnék, az ismerőseim körében alap, hogy városban bkv-val járnak. De ha kiderülne, hogy ilyen tesztelgetős idióta, akkor nem kéne.
Engem teljesen lenyűgözne egy férfi, aki BKV járművel érkezik a velem megbeszélt randira.
Ugyanis kb. 70 km-re élek Budapesttől. xD
Attol függ mi a randiprogram. Ha nincs autója a pasinak az nálam kuka. Az autó ma már alap.
De ha a randira nem autóval erkezik meg, az nem érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!