Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők mit gondolnak randira...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők mit gondolnak randira szándékosan BKV-val érkező férfiakról?

Figyelt kérdés

Egyre jobban elterjed ez a szokás férfiak között, hogy nem mutatják meg azonnal a teljes arzenáljukat, hanem csak szépen fokozatosan.

Azzal a nem titkolt céllal, hogy kiszűrjék a valódi, érzelmeken alapuló párkapcsolatra teljesen alkalmatlan, haszonleső, női nem szégyene genetikai hulladék szukákat.

A módszer úgy tűnik nagyon hatékony, és nagyon egyszerű.

2021. márc. 6. 11:58
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
24%
Na igen, a taxi. Csak manapsag ki az aki 4-5000 ft t akarjon fizetni h a 3 kmre odebb levo randira elmenjen
2021. márc. 6. 13:04
 22/37 anonim ***** válasza:
16%
Meg ebben a hidegben nem is jo randit szervezni, max akkor ha mar elsore felmegy hozzad a nő (az a nő meh olyan is, agrol agra)
2021. márc. 6. 13:06
 23/37 anonim ***** válasza:
73%

Szinte mindig BKV-val mentem randira. (Randi alatt most netes ismerkedést értek. Az egészen más, ha már régebbről ismerjük egymást.)

Volt olyan, aki rákérdezett, könnyen tudtam-e parkolni. De mondtam, hogy gyalog jöttem, mert a kerületben lakom és ilyen távra hülyeség autóba ülni.

Sőt, volt már olyan is, hogy bringával mentem randira, mert mindketten azt terveztük, hogy erdőbe megyünk a hétvégén.

2021. márc. 6. 13:10
 24/37 anonim ***** válasza:
100%

Pestiként nem értem, ki megy kocsival amúgy randira? Hát egy sört/bort nem tud úgy meginni.

Semmit nem gondolnék, az ismerőseim körében alap, hogy városban bkv-val járnak. De ha kiderülne, hogy ilyen tesztelgetős idióta, akkor nem kéne.

2021. márc. 6. 13:15
 25/37 anonim ***** válasza:
89%
Elképzelem szegény muksót, hogy a bőrüléshez szokott kényes picsájával végigverekszi magát a tömött 7-es buszon, mindezt azért, hogy aztán pár randival később kijelentsem, hogy menjünk hamarabb, mert bérletet is kell vennem, ahelyett, hogy végre megkérdezném, van-e kocsija, hogy végre tudjon dicsekedni szegényke. :'D
2021. márc. 6. 13:21
 26/37 anonim ***** válasza:
65%
Mivel a kérdésre nagyon senkinek nem sikerült válaszolnia én most megteszem. Ha valaki csak azért csinálja ezt hogy tesztelgessen engem akkor először és utoljára vért át. Nem érdekel hogy milyen szándék vezérli. Nem bírom a jatszmazos embereket, csak az egyeneseket.
2021. márc. 6. 13:39
 27/37 anonim ***** válasza:
0%
Marpedig az a baj h a legtobb pasi jatszmazik. Es nem azert mert jo kedve van hozzá, hanem mert akkora konkurenciaharx megy a nokert, h szinte mar mindent be kell vetni a cel erdekeben.
2021. márc. 6. 13:43
 28/37 anonim ***** válasza:
100%

Engem teljesen lenyűgözne egy férfi, aki BKV járművel érkezik a velem megbeszélt randira.

Ugyanis kb. 70 km-re élek Budapesttől. xD

2021. márc. 6. 14:05
 29/37 anonim ***** válasza:
100%
Inkabb, mint egy f@sz,aki azert kesik el, mert nem talal parkolohelyet, es amugy tenyleg nincs.
2021. márc. 6. 14:15
 30/37 anonim ***** válasza:
0%

Attol függ mi a randiprogram. Ha nincs autója a pasinak az nálam kuka. Az autó ma már alap.

De ha a randira nem autóval erkezik meg, az nem érdekel.

2021. márc. 7. 09:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!