Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek miért van ennyi savanyú, mindent kiforgató, szándékosan félreértelmező nő ebben a topicban?
Ők a való életben nem tudnak normálisan kibontakozni, jellemzően 1-2 hasonló szintű barátnőjükön kívül senki sem kíváncsi rájuk, szóval itt próbálják magukat kiélni. Itt odavághatnak mindenkihez valamit, anélkül, hogy érvelniük kéne.
Férfiakból is van jó pár hasonló, de itt több lett az ilyen nő. A férfiak inkább kockulnak vagy elugranak a kocsmába.
1-es:
Egyetértenék veled annyiban hogy az olyan jellegű kérdések tényleg egy kaptafára készülnek, amik azzal indítanak hogy "A nők miért... / A férfiak miért...".
Ezeket én sem szeretem, mert "A nők" és "A férfiak" halmazba is eléggé sokféle ember tartozik, nyilván semmilyen közös tulajdonság nem lesz köztük.
A nők összességében az egyetlen közös tulajdonság hogy mindegyikük nő. Ugyanez a férfiaknál. Szóvalé én is ellene vagyok a "MINDEN nő ilyen meg olyan" kérdéseknek.
DE!
A kérdésem csak egy jól felismerhető csoportjára vonatkozott a nőknek.
Arra a tipikus minden férfibe beleálló, minden férfit bunkó parasztozó, vagy ha nagyon műveltnek érzi magát az angoltudása okán, akkor mindenkit incelező savanyú uborka nőkre gondolok.
Akiknek ha bármit válaszolsz, rögtön jön a háromszor durvább kioktató stílus, és bele ne merjél menni az online sz#rdobálásba, mert akkor "LÁTTYÁTOK! LÁTTYÁTOKK!!! Megmondtam hogy egy paraszt, az életben is biztosan így beszél a nőkkel!!!44!!!4"
Na ez a kérdés csak rájuk vonatkozik.
Nem egy és nem két értelmes nő van ezen az oldalon, ők most nincsenek megnevezve.
Reméljük nem pattan el egy ér az agyukban attól hogy kérdező kommentjeit nem tudják nulla százalékra lebombázni :D
A kérdés 15 perce sincs kinn, de már piros mancs orkán kezdődött :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!