Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek miért van ennyi savanyú, mindent kiforgató, szándékosan félreértelmező nő ebben a topicban?
"Tomoruljetek csak, jobb attól nem lesz nektek 😂"
Kösz hogy igazolod a kérdést. Ne haragudj ránk amiért nem nőnek születtünk és ezért nincs könnyű dolgunk a pártalálás téren, sőt képzeld még tennünk is kell valamit érte! :OO
Apuci és a pasik alád tettek már mindent amit őfelsége kívánt, azért ülsz ilyan magas lovon?
(Amúgy asszem én is 61%-on vagyok, de nem én írtam ki xd.)
Hűha, itt már ilyen hírhedt százalékosokat is számon tartanak?
Nem talált. Adj hozzá még 13%-ot, és én leszek a 74%-os "nőőőgyűlőlő".
Annyival amúgy kiegészíteném/kijavítanám 61%-os válaszadót, hogy értelmes nőként is macera azért párt találni.
Az irodai biodíszlet nem-okos nőknek játszik ez a körülugrálás csak. Ők tényleg úgy válogatnak, hogy aki a legmacsóbb pávatáncot előadja, azzal kavarnak.
De volt barátnőmmel nem egyszer azért jöttünk össze újra szakítás után, mert értelmes embereket egyszerűen egyikünk sem talál.
Egyetemen vagyunk, és úgy érezzük hogy a többség ugyanolyan infantilis mint középsuliban, ahol mindketten ugyanemiatt voltunk periférián. (meg most is egy ilyen "hagyjálbékén, de azért hetente beszélünk" állapot van)
Értelmes nőként is szar dolog azzal szívni, hogy foggyosok támadják be az embert, mert a vakszerencse pont nem sodorja össze semnmilyen épeszű élethelyzetben egy értelmes sráccal.
Ezért alakul ki, hogy már zsigerből pattintanak bárkit aki rájuk mer írni ismeretlenül.
Annyiban azonban egyetértek 61%-ossal, hogy még az értelmes nők sem "alacsonyodnak" oda (saját bevallásuk szerint), hogy ők kezdeményezzenek.
Mert akkor jajj mit gondolnak majd a szaktársak, a kollégák, a szomszédok, meg az akárkik...
Szóval a nőknél él egy ilyen öngyarmatosításos gondolkodás, hogy nekik márpedig csak helytülő virágként kell várniuk az atraktív, értelmes méhecskét.
Ők maguk nem akarnak kezdeményezni, hiába nyújtja tálcán a 21. század a lehetőséget.
Itt meg persze marad az az opció, ami már évezredek óta van, hogy akkor a pasinak kell értelemszerűen közeledést produkálnia.
Csak a mai nők ezt valahogy tolakodó, kéretlen bunkóságnak élik meg. nem tudnak mit kezdeni a helyzettel.
Én megértem hogy baromi sok kretén van aki cat callingol a buszon, villamoson, és ez egy idő után mindenkiből alapvető távolságtartást vált ki. "Úgyis csak dugásra kellenék" gondolat innen ered, ami sok ostoba palira tényleg igaz.
Csak aztán ebből lesznek a "már 7 éve nem volt párom, és nem is tudom hol kezdjem" féle női esetek. Ez amolyan diplomás nő szindróma, aki inkább mindenkit pattintott, mert ő karriert épít.
Mindenkinek szíve joga elb###nia az életét, de azért kívülről mégis csak szánakozunk azon aki önsorsrontó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!