Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Antiszociális, savanyú vagyok?
Figyelt kérdés
Családi sütögetés alkalmával berúgott a férjem. Azt mondta anyámnak, hogy majd megnevel. Aztán kocsiban hazafelé először nagyon aranyos és simogatós volt, mondta mennyire szeret, aztán szóba került, hogy milyen negatív vagyok, én nem szeretek senkit csak a szüleimet, állatot sem akarok. 28hetes terhes vagyok, azt mondta most nem akar leszidni ( pedig eléggé görcsöltem már ezalatt is), mert nem akarja, hogy baja legyen a gyereknek, de ha megszületik leordítja a fejem. Normális, hogy így beszél velem? Igaz ami igaz, valóban nem sok embert szeretek, vagy legalábbis a környezetünkben sokat nem. Sajnos az ő szüleivel sem jól jövünk ki, de Isten látja lelkem nem csak az én hibám. Anyósék mindig az orrom alá dörgölik, hogy ez a férjem háza. Nem konkrét szavakkal, hanem pl. valakivel telefonálnak, azt mondják itt vagyok Tamásnál. A férjem barátaiért sem rajongok. Ő elvárná, hogy ha jönnek legyen terülj-terülj asztalkám. Ha az én barátnőim jönnek, megkérdi mi a helyzet, de mindegyiket kiforgatja, hogy milyen nehéz esetek. Ma azt is mondta, olyan leszek mint nagyanyám, hogy öreg koromra senki nem akar majd velem lenni.Azt mondta, jó lenne ha pozitívabb gondolkodású lennék, mindenben csak a rosszat látom( ma pl. elvitte az autót kozmetikába: az előző tulaj hosszúszőrű macskával utazott, minden tiszta szőr, ugyanúgy mint reggel, tetőkárpithoz nem nyúltak mert féltek, hogy lejön pedig olajos kézzel nyitogatta a férjem a napellenzőt, összekente a tetejét is stb, egy vagyonért, de milyen szép lett a műszerfal...) Tudom, hogy nem vagyok egyszerű eset, de 10 éve együtt vagyunk, mellette lettem olyan amilyen vagyok. Sokat dolgozik, itthon is agyal még, ha együtt is vagyunk csak fizikailag. Rávágtam a végén, hogy menjünk szét, ha ilyen rossz velem. Azt válaszolta, hogy ez vagyok én és bealudt. Most bőgök, senki ismerőst nem akarok vele terhelni...2016. máj. 21. 21:29
1/6 anonim válasza:
Megérdemled a sorod én azt mondom. 10 éve együtt vagytok és egy ilyen férfinak szülsz gyereket. Gratulálok.
2/6 A kérdező kommentje:
Nem volt ilyen, ez a szomorú.
2016. máj. 21. 21:35
3/6 anonim válasza:
Az ugye a mai napra vonatkozik hogy berúgott? Részegen mond az ember olyasmit amit nem gondol komolyan... Figyelj benned is tombolnak a hormonok, ő részeg, sokat dolgozik(ezért fáradt is)és egy kis feszültség lecsapódott most bennetek a körülmények miatt, ezek a problémák már biztosan jó ideje érlelődtek és most hirtelen minden kijött... Te sem gondolhattad komolyan a szakítást :) csak felment benned a pumpa...Hidd el alszotok rá egyet és hideg fejjel megbeszélitek a problémáitokat, ne aggódj minden rendben lesz ;)
4/6 anonim válasza:
Sajnálom hogy ilyen helyzetben vagy, de szerintem szülés után még rosszabb lesz.
5/6 anonim válasza:
Szerintem egyikőtök se tökéletes, de az túlzás, hogy te lennél a besavanyodott. Nem illetek össze egyáltalán, előre sajnálom azt a babát, mi lesz ha megszületik.
6/6 anonim válasza:
azt a palit addig ütném, amíg lélegzik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!