Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők mit gondolnak randira szándékosan BKV-val érkező férfiakról?
Egyre jobban elterjed ez a szokás férfiak között, hogy nem mutatják meg azonnal a teljes arzenáljukat, hanem csak szépen fokozatosan.
Azzal a nem titkolt céllal, hogy kiszűrjék a valódi, érzelmeken alapuló párkapcsolatra teljesen alkalmatlan, haszonleső, női nem szégyene genetikai hulladék szukákat.
A módszer úgy tűnik nagyon hatékony, és nagyon egyszerű.
# 2
Te mit gondolsz akkor azokról a nőkről, akik konkrétan azt tárgyalják egymás közt hogy egy BKV-zó férfi az alapból kuka.
pl. ilyen "celeb" nők között ez alap, az a modell csaj aki műsorvezető az nyíltan vállalta ezt a véleményét , a Nagy Réka
Kérdező, szerintem esetedben teljesen irreleváns.
Mindegy, hogy van otthon tíz Mercid vagy csak egy talicskád, nőd úgyse lesz soha
Te mit gondolsz akkor azokról a nőkről, akik konkrétan azt tárgyalják egymás közt hogy egy BKV-zó férfi az alapból kuka.
Szerintem ikyen nem letezik. Persze plazacicaknal lehetseges.
# 7
Ebben teljesen igazad van mert én hetero nő vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!