Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők mit gondolnak randira szándékosan BKV-val érkező férfiakról?
Egyre jobban elterjed ez a szokás férfiak között, hogy nem mutatják meg azonnal a teljes arzenáljukat, hanem csak szépen fokozatosan.
Azzal a nem titkolt céllal, hogy kiszűrjék a valódi, érzelmeken alapuló párkapcsolatra teljesen alkalmatlan, haszonleső, női nem szégyene genetikai hulladék szukákat.
A módszer úgy tűnik nagyon hatékony, és nagyon egyszerű.
Szerintem jó ötlet, ha milliomos lennék, biztos megjátszanám néha, vagy mindig.
Bár az ötlet nem új, az amerikába jöttem című film kb erről szól.
A két fekete lányt én is felpróbáltam volna🤪
# 11
Nők ilyet miért nem kérdeznek? Levezetnéd logikailag, bizonyítással az elméleted? Komolyan érdekelne.
# 15
# 17
Mindketten nyertetek a nyereményjátékban, priviben lehet jelentkezni a nyereményekért.
#14:
1. Egy nő nem abból indul ki, hogy minden nő a pénzre megy.
Inkább sértőnek találja ezt a gondolkodást.
2. Volt már randin. Ahová nem minden pasi érkezik ám 70 millás Audival! Sőt, sok esetben azt se tudjuk, hogy mivel jött a pasi, elvégre nem a parkolóba beszélünk meg randit.
3. A többség nem idegenekkel randizik a netről, hanem olyannal, akit már valamennyire ismer. Munkahelyről, baráti társaságból, stb. Felesleges a pasinak játszani az agyát, mert tudja a nő, hogy mennyire pénzes és milyen kocsija van.
Amúgy ha ebből indulsz ki, Budapesten 99% szingli lenne mindenki, mert az is bkk-zik, akit Audi vár a fűtött garázsban. Már csak a parkolás és a dugók miatt is. Randira meg pont azért nem megy kocsival, hogy legalább egy pohár bort tudjanak inni.
Aki igazán el van eresztve anyagilag, az taxival jár. Csak jelzem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!