Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők mit gondolnak randira...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők mit gondolnak randira szándékosan BKV-val érkező férfiakról?

Figyelt kérdés

Egyre jobban elterjed ez a szokás férfiak között, hogy nem mutatják meg azonnal a teljes arzenáljukat, hanem csak szépen fokozatosan.

Azzal a nem titkolt céllal, hogy kiszűrjék a valódi, érzelmeken alapuló párkapcsolatra teljesen alkalmatlan, haszonleső, női nem szégyene genetikai hulladék szukákat.

A módszer úgy tűnik nagyon hatékony, és nagyon egyszerű.

2021. márc. 6. 11:58
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
98%
Kerdezo. Nagy öngólt lottel. Nok ikyet nem kerdeznek soha
2021. márc. 6. 12:23
 12/37 anonim ***** válasza:
98%
Te hetero nő vagy? Micsoda véletlen, én meg unatkozó milliomos.
2021. márc. 6. 12:25
 13/37 anonim ***** válasza:
38%

Szerintem jó ötlet, ha milliomos lennék, biztos megjátszanám néha, vagy mindig.

Bár az ötlet nem új, az amerikába jöttem című film kb erről szól.

A két fekete lányt én is felpróbáltam volna🤪

2021. márc. 6. 12:29
 14/37 A kérdező kommentje:

# 11

Nők ilyet miért nem kérdeznek? Levezetnéd logikailag, bizonyítással az elméleted? Komolyan érdekelne.

2021. márc. 6. 12:31
 15/37 anonim ***** válasza:
98%
#14 Elég ide élettapasztalat. Kamugép vagy. Nőként mondom, de ezt a férfiak is tudják.
2021. márc. 6. 12:36
 16/37 anonim ***** válasza:
89%
Fhu, volt egy ilyen csajjal randim, aki felvágós volt, kijelentette, hogy a metró aluljáróba évek óta nem ment le, mert milyen mocskos meg xar hely ez, ő amúgy is csak kocsival jár. Megmondtam neki, hogy vagy szépen lejön velem, hogy átmenjünk a túloldalra, vagy a 0. percben otthagyom. Lejött... Első és utolsó randi volt egyébként, mert nem lehetett elviselni.
2021. márc. 6. 12:37
 17/37 anonim ***** válasza:
98%
Én férfiként mondom, hogy nem vagy nő:D
2021. márc. 6. 12:38
 18/37 A kérdező kommentje:

# 15

# 17

Mindketten nyertetek a nyereményjátékban, priviben lehet jelentkezni a nyereményekért.

2021. márc. 6. 12:40
 19/37 anonim ***** válasza:
98%
Szánalmas ez a trükközés, főleg annak fényében, hogy mindig is leszartam, mivel jön randira az illető.
2021. márc. 6. 12:46
 20/37 anonim ***** válasza:
100%

#14:

1. Egy nő nem abból indul ki, hogy minden nő a pénzre megy.

Inkább sértőnek találja ezt a gondolkodást.

2. Volt már randin. Ahová nem minden pasi érkezik ám 70 millás Audival! Sőt, sok esetben azt se tudjuk, hogy mivel jött a pasi, elvégre nem a parkolóba beszélünk meg randit.

3. A többség nem idegenekkel randizik a netről, hanem olyannal, akit már valamennyire ismer. Munkahelyről, baráti társaságból, stb. Felesleges a pasinak játszani az agyát, mert tudja a nő, hogy mennyire pénzes és milyen kocsija van.

Amúgy ha ebből indulsz ki, Budapesten 99% szingli lenne mindenki, mert az is bkk-zik, akit Audi vár a fűtött garázsban. Már csak a parkolás és a dugók miatt is. Randira meg pont azért nem megy kocsival, hogy legalább egy pohár bort tudjanak inni.

Aki igazán el van eresztve anyagilag, az taxival jár. Csak jelzem.

2021. márc. 6. 12:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!