Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan adja el magát a társkereső oldalakon egy csendes, otthonülő típusú nő, ha ráadásul különleges hobbija, érdeklődési köre sincs?
Nagyon csendes, visszahúzódó vagyok, nehezen nyílok meg másoknak, nem nagyon szeretek eljárkálni sem. Teljesen átlagos dolgokat csinálok a szabadidőmben, azok is magányos tevékenységek pl. netezek, zenét hallgatok (fejhallgatón), videojátékozok, nagy ritkán megnézek egy filmet, naplót írok. Nem tudom mit írhatnék a bemutatkozásomba, ami felkelthetné a másik érdeklődését, vagy úgy megfogalmazni ezeket a dolgokat, hogy ne negatívumként szűrődjön le.
Van róla elképzelésem, hogy milyen párt szeretnék: nekem a határozott személyiségű férfiak tetszenek, akik jól tudnak irányítani, de nem elnyomnak, hanem ilyen védelmező, gondoskodó típusok. Ha ezt leírnám, attól félek, hogy olyanok írnának, akik csak uralkodni akarnak a másikon.
Minden segítséget megköszönnék!
Köszönöm az eddigi válaszokat a pár haszontalanon kívül, különösen a 8-asnak. :)
10-es: Nem vagyok egy nagy gamer, csak simszezni szoktam. :)
Hé, én 5ösként majdnem ugyanazt írtam:D
Egyébként az uralkodó típus ellen a legjobb, ha nem annyira mutatod, hogy szükséged van valakire. Ha független, önmagában is boldog nőként keresel társat, akkor az ilyen nehezebben akaszkodik rád, mert nem lát benned prédát. Aki nagyon "kapaszkodik" azért, hogy valakije legyen, annál valami nem okés.
Nyugi, nagyon kevesen fogják elolvasni az adatlapodat.
Inkább a képekre figyelj.
40/N
Nekem ez sokkal szimpibb, mint azok a lányok, akik menőznek a kocsijukkal, hol nyaraltak, hol buliztak, stb.
Volt ilyne lánnyla randim és már alig vártam, hogy vége legyen, de mondtam is neki, hogy tök jó, hogy 5 országban járt, de én ehhez nem tudok hozzászólni. Persze én is jártam külföldön 3-szor, de nem szeretek utazni.
Én is hasonló típus vagyok a napló írás kivételével. És szerintem ez nem unalmas, meg egyébként se lehet manapság mit csinálni. 30f
Köszönöm a további válaszokat is!
13-as: normál testalkatú vagyok, hosszú sötétbarna hajú, barna szemű, arcra mindig fiatalabbnak néznek a koromnál, ami nekem kicsit bosszantó. :) Kaptam pozitív visszajelzéseket a külsőmre vonatkozóan, bár nem vagyok teljesen elégedett magammal.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!