Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megsértődne a nő, ha azt mondanám, hogy csak barátként tekintek rá?
Figyelt kérdés
Randiztunk már jó párszor, csók is volt, tudom, hogy ő többet akarna, de rájöttem, hogy szexuálisan nem kívánom. Viszont jó vele lenni, elmenni ide-oda, szeretem a társaságát.
Megsértődne, ha azt mondanám, hogy csak barátkozni akarok vele?
2021. márc. 3. 09:41
1/4 anonim válasza:
Szerintem jobb ha korrekt vagy vele minthogy hiú abrandjai legyenek. Csak akkor ne csókold meg sem.
2/4 anonim válasza:
Lehet,hogy érzékenyen érinti, de ha sosem erősítetted abban,hogy többet is akarsz, nem sértődhet meg. Sőt,ez a helyes út.Ha így érzel ne halogasd, mondd meg Neki.
Viszont hozzáteszem,hogy nem biztos,hogy barátságként működni fog ha Ő többet érez Irántad. Lehet,hogy átmenetileg rábólint, esetleg úgy is gondolja, de az érzéseit nem tudja "kezelni".
3/4 anonim válasza:
Inkább mondd meg neki őszintén.
Mióta ismerkedtek?
4/4 anonim válasza:
valószínűleg meg fog sértődni és emiatt, illetve, hogy ő többet érez, nem lesz ebből barátság.. de inkább mondd el neki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!