Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van okom emiatt haragudni vagy megsértődni?
A barátomtól eljöttem késő délután és abban maradtunk, hogy megy a haverokhoz, de utána találkozunk.
10kor hívott, hogy csak éjfél után fog jönni, de azóta se hívott. Ez normális dolog? Van okom haragudni?
Még a férjemtől sem várom el, hogy időre hazajöjjön, ha a barátaival van, nem vagyok az anyja... Alap, hogy ha egyikünk elmegy valahová este, akkor a másik ellátja a gyerekeket és megcsinálja az esti házimunkákat (felmosás, mosogatás, másnapi ebéd elkészítése).
Nincs okod haragudni, a barátaival van, hadd érezze jól magát.
Hogy én mennyire szerencsésnek érzem magam, hogy mindig normális csajokat fogtam ki...
Nem, nincs okod haragudni.
Nem a tulajdonod
Egyébként miért nem szedted össze a hozzád hasonló hülye picsákat es akkor nem itt sirankoznál
Nincs okod haragudni. Hadd legyen kicsit a haveroknál. Haragudni max azért van okod, mert nem szólt, hogy hol van, miért nem ment érted, ahogy megbeszéltétek.
24F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!