Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megsértödnétek?
Párom akart fözni husos kaját. Tv- zett kérdezte nem e vágom fel a zöldséget husit stb. Felvágtam. Mondom mit szeretnél belölle. Kb. Mondta. Hát elkezdtem csinallni. Kijött és közölte ö másképp akarta.
Fenébe. Akkor menjen magának vágni a husit, mindent bele ne engem ugraltasson. Az en fenekem
Körül se kell sürögni ha fözök
Ki kért meg rá, hogy elkezdd csinálni a kaját? Te önállósítottad magad, ő csak a kukta szerepét bízta rád, a "légy szíves vágd fel a krumplit és a csirkemellet" kijelentés nem azt jelenti, hogy egyből pincepörköltet főzz belőle, én megértem, miért haragudott meg rád, hogy aztán végül nem úgy/azt főzted a kajából, amit ő elképzelt.
De amúgy ez legyen életetek legnagyobb problémája, teljes szívemből kívánom nektek.
Nem volt joga egyikőtöknek sem megsértődni, de legfőképp nem a srácnak. A konyhazajból, zöldségtisztítás időtartamából tudnia kellett, hogy ezekkel már végeztél és folytattad a főzést. Ki kellett volna mennie, megköszönni az általad elvégzett munkát és főzze ő tovább.
Máskor ne kezdj olyanba, amire nem kért meg, mert ő akarja folytatni. Az viszont számomra logikus, hogy jóhiszeműen folytattad a főzést, amit ő már kifogásolt.
Ez azért nem olyn lényegbe vágó, amin civakodni kellene.
Én kimentem volna (a békülés jeleként).
Harag haragot, durcáskodás durcáskodást, szeretet szeretetet szül.
Menj ki és segíts neki. Alighanem elutasít (durcáskodás durcáskodást szül).
Találjatok ki valamilyen társasjátékot magatoknak!
Közösségi haszon lehetne belőle adományként A VALÓBAN RÁSZORULÓKNAK!
Hány évesek vagytok? Gyermeket nem terveztek mostanában?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!